INOUT GARDEN

10 éve az egyedi konyhabútor gyártás élvonalában

Sok éve ismerem, és sok éve dolgozom együtt az idén 10. évfordulóját ünneplő ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ -val. Az eltelt évek alatt több tucatnyi cikket írtam az általuk gyártott, illetve forgalmazott egyedi konyhabútorokról, gardrobokról, valamint a portfóliójukban megtalálható olasz és német készülékekről és konyhaberendezésekről.

Blogomban számos információ látott már napvilágot a kiemelkedő minőségű BLANCO mosogatókról, csaptelepekről és szelektív hulladéktárolókról, a professzionális tudású ELICA páraelszívókról és főzőlapokról, az ultra izgalmas SMEG kis- és nagy konyhagépekről, valamint az atraktív SILESTONE, DEKTON és elegáns LECHNER munkalapokról,

Blanco
Elica
Elica
Smeg
Blanco

Első találkozásunk a 13. kerületi Bemutatóteremben volt, ahol számomra azonnal kiderült, nem egy könnyebb úton járó, katalógusból dolgozó céggel kerültem kapcsolatba. Amerre fordultam, mindenütt kézzelfogható, „tapogatható” termékek voltak kiállítva, illetve beépítve a stílusosan kialakított konyhaenteriőrökbe.

A konyhabútorok a legújabb trendeket követve 10 éve folyamatosan a legmagasabb minőségben és a legkiválóbb alapanyagokból készülnek – komoly tervezői tudásssal és kreatívitással, merészen újító szellemiséggel, és az egyedi igényekhez igazodó precíz kialakítással.

AHOL MINDENKI MOSOLYOG ÉS SZAKMAI MAXIMUMOT NYÚJT

Valljuk be őszintén, ma ahol empatikusan fogadnak, figyelemmel és türelemmel hallgatják kívánságainkat, ahol a szakmai tudást számtalan gyönyörű referencia bizonyítja, ott hamar kialakul a késztetés egy bizalmi együttműködéshez. Ez pedig elendeghetetlen a tökéletes végeredményhez – legyen az egy komplett konyhabútor, vagy csupán egyetlen csaptelep, aminek küllemében és funkcionalitásában is a legtökéletesbben kell illeszkednie konyhánk stílusához és használatai szokásainkhoz.

Az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ szakmai hozzáértését és tudását mi sem bizonyítja jobban mint hogy saját gyártású konyhabútoraik nem csak a Budapesten, hanem számos vidéki városban, valamint az országhatárokon túl pl. Bécsben, és Hágában is jelen vannak a megrendői igények alapján. Minden esetben egyedi bútorok születnek a megrendelővel közös elképzelések alapján, nincs a referenciáik közt  még inspiráció címmel sem „idegen toll”.

Saját kreatív ötleteiket valósítják meg, professzionális gépparkkal, maximalista kivitelezésben, kiemelkedő kategóriájú konyhagépekkel és berendezésekkel felszerelve.

A cég három évvel ezelőtt új helyre költözött Budára, az I. kerület Attila út 37. szám alá. Hasonlóan a régi bemutatóteremhez, itt is kész konyhaenteriőrök kerültek berendezésre, számos frappáns ötlettel és sok apró részlettel téve még személyesebbé, barátságosabbá és otthonosabbá az itt látható konyhákat.

AJÁNDÉK A VÁSÁRLÓKNAK 

A legtöbb cég kerek évforulós alkalmakkor kedvezmény hirdet vásárlóinak.
Nos…  az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ ebben is különbözik versenytársaitól, ők ajándékokkal lepik  az új konyhatulajdonosaikat. Olyan értékes, releváns ajándékokkal, mint pl.: egy víztisztító készülék,  egy Blanco mosogató, csaptelep, vagy egy ikonikus Smeg retro kisgép.
És még egy szösszenet a fentiekhez: amit most itt olvastatok azt saját tapasztalatból írtam, mivel ezer oldalról körbejárva és a tanácsokat megszívlelve, az én konyhámba is BLANCO mosogató és ELICA páraelszívó került – természen Tőlük.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Egyedi konyhabútor gyártás, Blanco, Elica, és Smeg, konyhagépek az Admirál Konyhastúdió elérhetőségein: