INOUT GARDEN

A nélkülözhetetlen gardrob világítás

Annyira jó reggelente félálomban, álmosan kutakodni a gardrobban. Nem elég, hogy nem tudom mit szeretnék felvenni, sokszor még nem is látok… Egyrészt az álmosságtól, másrészt meg mert egy gramm világítás nem sok, annyi sincs a gardrob szekrényben. A háló lámpája pedig sejtelmes fényével nem igazán könnyíti meg a helyzetem.

Szóval eldöntöttem, ezen változtatni kell.

Illusztráció

Akár gardrobszekrényről, akár járható gardrobról van szó, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. A cél minden esetben ugyan az, megfelelő világítással komfortosabbá, használhatóbbá tenni használatát.

LED CSÍKOK

Egyszerű, könnyen és gyorsan kivitelezhető, tökéletes megoldás az előző hibánk kiküszöbölésére.

Nem igényel átépítést, csupán el kell dönteni hová helyezzük, és a konnektorba dugva azonnal funkcionál.

Helyezhetjül a szekrények belső oldalára, a polcok vízszintes vonalába, közelebb a gardrob ajtóhoz, vagy beljebb a hátfalához. Minden esetben más és más hatást érünk el. A különbség csupán esztétikai, egyéni ízlés kérdése, a funkcionalitás azonban minden esetben hibátlan.

A NAVALLA energia takarékos melegfehér fényű LED szalagjai 670 cm-es hosszúságban kaphatók, és akár távirányítval is kezelhetők.

SPOTOK

Kerülhetnek a szekrnyen belülre, vagy azon kívül pl a dekorpárkányra, illetve járható gardrobok esetében a gardrobszoba mennyezetére, sínes mennyezeti spotként, a lámpák fényét a tároló részekre irányatva

Három típusból választhatunk:

  • süllyesztett
  • nem süllyesztett
  • sínre rögzített
Illusztráció
Illusztráció
Illusztráció

NAVALLA SPOT LÁMPÁK

HIDEG ÉS MELEG FÉNYEK

A gardrob stílusától függően választhatunk, hideg-, illetve melegfényű világítást is 3000 és 6400 K° közt. A modern stílushoz egyértelműen a hideg, míg a klasszikushoz a meleg színt részesítsük előnyben.

A vakítóan fehér fény azonban zavaró lehet a gardrobszobában, vagy a gardrobszekrény belső megvilágításaként, ezért érdemes a modern stílus esetében is egy köztes utat választani amit egyszerűen beállíthatunk a fényszabályzó segítségével.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ