INOUT GARDEN

Archiproducts Design Awards 2021 díjnyertes burkolatok – 1.

Mivel is indulhatna izgalmasabban az év, mint néhány 2021-es Archiproducts Design Awards díjas burkolattal, melyet már itthon is fefedezhettek, pl a különleges, olasz design burkolatokat forgalmazó  GOLDENGRES kínálatában.

A nyertes pályaműveket az építészet és formatervezés vezető alakjaiból álló zsűri értékelte és választotta ki. A leglényegesebb szempontokat az egyedi koncepció a kreativitás, a technológia és a kutatás kiválósága, valamint a fenntarthatóság jelentette.

Ez utóbbihoz kötődően idén először került átadásra az Archiproducts Design Awards – Special Mention Sustainability 2021, vagyis az a Fenntarthatósági Különdíj. A díjjal pedig immáron több neves burkolatgyártó cég is büszkélkedhet a verseny lezásárát követően.

CERAMICA DEL CONCA  | DINAMIKA

HÁROMSZOROS DESIGN DÍJ

ÖTFÉLE MODULÁRIS MÉRET

1200 x 2600, 1200 x 1200, 600 x 1200, 600 x 600, 300 x 600 mm, melyek egymással formában és színben tökéletesen kombinálhatók.

TRAVERTINO

A Dinamika újraértelmezi az üledékes travertin követ egy olyan felületen, amely szinte lüktet az élettől.
Finom textúráinak végtelensége, az állati és növényi kövületek kis zárványai az idő által rétegzett és tökéletesített anyagot építenek fel.

Az így életrekeltett burkolatok a szerkezet és a grafikai tervezés hibátlan, végletekig hiper-realisztikus benyomást keltő szinkronjai.

Del Conca | Dinamika - Travertino
Del Conca | Dinamika - Travertino
Del Conca | Dinamika - Travertino

PIETRA DI BORGOGNA

A Pietra di Borgogna az anyagában tengernyi utánozhatatlan szépséget foglal magában, melyek hatással vannak a látásra és a tapintásra. Ezzek a plasztikussággal adják vissza a világnak a Dinamika mélységét és valóságtartalmát.

A világ egyik legelismertebb francia kövének értelmezései, népszerű választás az építészet történetében. A burkolatok természetes felületén kiegyensúlyozott árnyalatok futnak végigegyszerre sugározva nyugalmat és dinamizmust.

Del Conca | Dinamika - Pietra di Borgogna
Del Conca | Dinamika - Pietra di Borgogna
Del Conca | Dinamika - Pietra di Borgogna

BRECCIA GREY

Élénk vitalitással bíró anyagi megjelenés, melynek szürke felületén folyton változó,  finom fehér erek keresztezik egymást.

Designja újabb példa a rendkívüli technikai precizitás és a kreatívitás ötvözetére. Az eredmény egy olyan ezerarcú grafikai megjelenés, aminek természetes szépsége, a rázúduló fény hatására tárul fel a kíváncsi tekintetek előtt.

Del Conca | Dinamika - Breccia Grey
Del Conca | Dinamika - Breccia Grey

PIETRA PECE

Egyedi színével, a szürkétől a sötétbarnáig változó árnyalataival a Pietra Pece különböző szemcseméretű pigmentekkel kezelt felületet idéz, amivel látványos domborműves textúrát hoz létre. Exkluzív, háromdimenziós látványával, mélyen érint minden érzéket, finoman tapintható vonzerőt adva a vizuális élménynek.

Del Conca | Dinamika - Pietra Pece
Del Conca | Dinamika - Pietra Pece
Del Conca | Dinamika - Pietra Pece

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

További érdekességek a forgalmazó más burkolatairól