INOUT GARDEN

Bárok, éttermek 2022-es burkolat trendjei

Bárok, éttermek 2022-es burkolat trendjei

Napjainkban divat a gasztronómia, a főzés, a fine dining – ami valljuk be nem rossz… Úgy pedig különösen nem, hogy a kulináris élvezetekhez, kimagasló vizuális élmény is társul, mégpedig az idei év  legmenőbb burkolat trendjeinek köszönhetően.
De vajon milyen irányzatokat követve, hogyan alakítják ki ma a modern bárokat és divatos éttermeket a tervezők?

A trend egyre kifinomultabb, melyben a személyre szabott design burkolatok akár a haute couture ruhák, a jó ízlést és a konyha művészetét egyaránt ünneplik.

Az olasz FAP CERAMICHE neutrális gyanta hatású porcelán burkolatai és a divatos „Fashion & Food” irányzat nagyon közel állnak egymáshoz, és nem csupán pillanatokra, egy röpke szeszélyes kaland erejéig keresztezik egymás útját. Hosszútávú kapcsolat az övéké, tele izgalommal és szenvedéllyel, melyet a legújabb  divattervezési trendek befolyásoltak.

A csodálatos duett előfutára nem kisebb alak volt, mint maga a Napkirály, XIV Lajos. Személye nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Párizs a haute cuisine és az haute couture abszolút központja és egyben kihagyhatatlan úticélja legyen a divat és az étel szerelmeseinek.

A folytatás azt hiszem senkit nem lep meg: Milánó. A város, ami egyértelműen a divat, a modern és autentikus gasztronómia, valamint a design ikonikus városai közé tartozik! A kreativitás és az innovációk fellegvára ahol új életstílusokat alakítanak ki – és ahol a legtrendibb bárokat és bisztrókat találjuk.

Megtalálunk itt minden földi jót, az olyan Michelin csillagos sztárszakácsoktól, mint Massimo Bottura, vagy Gucci Osteria, a varázslatos templomokon és műemlékeken át, a napjaink kiváló építészei által megkreált ragyogó és divatos helyszínekig.

Nos, ez a Milánó inspiráta a FAP CERAMICHE legújabb alkotásait…
A gyantahatású porcelán burkolatai kifinomult értelmezések, melyek magukba foglalják Giorgio Armani szemléletét: a modernitás az egyszerűség, a pasztell színek kifinomult keveredését

Ez a MILANO MOOD, a modern egyszerűség az örök eleganciáért.

Egy kiemelkedő kerámiaprojekt, melyet puha, lágy anyaghatások, finom árnyalatok, egyedi manufakturális megjelenés és abszolút trendiség jellemez.

A hétféle alapszínben pompázó – Ghiaccio, Nebbia, Cemento, Antracite, Sabbia és Biscotto, Gocce Ghiaccio és Gocce Nebbia –  szatén felületű, gyanta hatású burkolatok R9 és R10 bevonatokkal, négy különböző – 120×120, 60×120, 40×80 és 80×80 mm – formátumban készülnek.

Az alaplapokhoz  50×120 mm-es dekorok tartoznak, amik a legszebb selymekkel vetekedő dekorációk széles repertoárját kínálják. Látványuk egyszerre különleges, különc és divatos… Extra matt felületüket  estélyi  ruhákhoz méltó, fémesen csillogó, irrizáló organikus és geometrikus minták díszítik.

A Milano Mood Tropical Sabbia kifinomult eleganciája olyan, mint egy fényes koktélruha, melynek  homokszínű matt anyagán fényes lakkozott levelek buja mintája elevenedik meg.

A 90-es években divatba jött és mára „örökzölddé vált” dzsungel feeling, újra és újra átgondolva, de közel 30 éve folyamatosan jelen van a burkolat desiginban. A  Milano Mood Tropical Verde ezt a dzsungel megjelenést ültette át kortárs formába. A mentazöld világos és sötét árnyalataira hangolt burkolaton a matt alapon megjelenő ragyogó lakkozás gyönyörű összjátékot teremt az anyag, a szín és a fények vibrációi közt.

A  harmadik színváltozat a Milano Mood Bianco e Nero, ami fekete-fehér színekben kínált ultra-elegáns és ultramodern botanikus dekoráció a kortárs enteriőrökbe.

MILANO MOOD | Tropical Verde
MILANO MOOD | Tropical Verde
MILANO MOOD | Bianco e Nero

A geometrikus divat szerelmeseit a Milano Mood Texture Triangoli ismétlődő, élénk geometrikus mintái csábítják, amelyek sokoldalú megjelenést biztosítanak a sorozat különböző kombinációiban.

A Milano Mood Texture Archi a 70-es évek divatját kínálja: decens, szigorú és ragyogó geometriák, matt és fényes kontrasztok, kellemes vintage stílus, ami soha nem megy ki a divatból.

MILANO MOOD Texture Trangoli
MILANO MOOD | Texture Archi

És végre virágok – nem is akár hogyan!

A romantikus Milano Mood Flower Cipria változat olyan könnyedséget kölcsönöz a falaknak, akár egy akvarell virágokkal tarkított organza ruha.

Ezzel szemben a Milano Mood Flower Blu, csillogó monokróm kékes-szürke megjelenésével a virágokat könnyed eleganciával egy loftos, iparibb környezetbe integrálja.

MILANO MOOD | Flower Blue
MILANO MOOD | Cipria

Az új MILANO MOOD egy gazdag, mély érzelmi töltetű kollekció, melyben a régi olasz kézművesség szellemisége és a legújabb innovatív technológiák találkoznak. Vibrációival, és extúráival mint egy Armani inspiráció, páratlan kerámia ruhába öltöztet bárokat, bisztrókat és éttermeket: Milánóban, Párizsban, vagy épp Budapesten csak úgy, mint bárhol szerte a nagyvilágban.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

További érdekességek a forgalmazó más burkolatairól