INOUT GARDEN

Beton a kortárs bútorgyártásban

Beton a kortárs bútorgyártásban

A klasszikus építészeti anyag a beton, ma kiemelkedő szerepet tölt be a belsőépítészeti designban és téralakításban. Mind emellett egyre nagyobb szeletet kaparint meg a bútor és tárgytervezés kreatív világából is.

Felületének változatos és jellegzetes megjelenése abszolút egyedi. Ennek köszönhetően ez az időtlen matéria, a mai minimál konyhák  és indusztriális bútorgyártás egyik prémium anyagává avanzsált.

Egy új, perspektivikus lehetőség az enteriőrtervezésben, melynek életre hívását, a minimalista architectorikus szemlélet, és a bauhaus stílus világa ihlette.

Megjelenése  időtlen modernitást, klasszikus  esztétikát és egy igen erős ipari jelleget hozott a konyhába és a kortárs bútorgyártásba.

A német brand a LIGHT BETON®, a know-how és a kézművesség tökéletes összhangjára épül. A mindössze másfél mm-es vastagságú kész beton panelek bármilyen hordózóra – bútorlap, MDF… stb – egyszerűen felapplikálhatók.

Az egyszerű technológia –  kontakt faipari ragasztó, súlyozás/préselés – tökéletesen légmentesen simítja a betonpanelt a hordozó alapra.

A betonpanelek impregnálva kerülnek ki a gyártásból, de Ott, ahol a használati igény nagyobb terhelést feltételez, mindez tovább növelhető.  A konyhákban, fürdőszobákban további két komponensű impregnálószer alkalmazásával a nedvesség, a kosz, a zsíros és olajos szennyeződések teljes egészében elzárhatók a betonfelülettől.

Amellett, hogy ez a két komponensű impregnáló  egy különlegesen szép, bársonyosan selymes felületet eredményez, képes maradéktalanul megtartani a beton eredeti, csillogásmentes, nyers, karakteres jellegét.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

LIGHT BETON

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA