INOUT GARDEN

Blanco design rozsdamentes acél mosogatók

BLANCO  rendkívüli megjelenésű  kézzel készített STEELART rozsdamentes acél mosogatók  a legnagyobb szabadságot biztosítják a konyha egyik legfontosabb részének, az előkészítés, főzés és mosogatás helyszínének kialakításában.

Négy különböző felületben készülnek:

  • Durinox nemesacél
  • Dark steel nemesacél
  • selyemfényű nemesacél
  • matt selyem nemesacél

A négy típus közt a különbség a színükben, a  csillogásuk mértékében és az egymástól eltérő ápolási módjukban nyilvánul meg.

DURINOX

A legkeményebb, legnemesebb és legexkluzívabb rozsdamentes acél mosogató alapanyag. Felülete, vizuálisan, mint a homogén struktúrájú, legfinomabb matt bársony, azonban szemben más nemesacél felületekkel, azok kétszeres keménységével rendelkezik.

Ezt a kiemelkedő tulajdonságát a speciális, un. golyószórásos eljárással keményített felületének köszönheti, ami  így rendkívül ellenálló, részben minden külső, mechanikai sérüléssel,részben pedig minden maszatos ujjlenyomattal szemben.

SELYEMFÉNY ÉS MATT SELYEM

A legcsillogóbb felület a selyemfényű nemesacélt jellemzi, amivel szemben a matt selyem nemesacél felület egy “tompa”, puhán matt megjelenést nyújt. Ezek az eltérések a vizuális élmény különbözőségén túl, a tisztítás és ápolás terén is mutatkoznak.

A legkevésbé kényesek és legkönnyebben tisztíthatók a Durinox felületek, ami az innovatív alapanyag legsimább, legtömörebb struktúrájának köszönhető.

A selyemfényű és a matt selyem stell art mosogatókhoz a gyártó saját, BLANCO Polish ápolójátajánlja. melynek használata többszörsére növeli a matt és a selyemfényű felületek ellenálló képességét. Ezáltal ezek a rozsdamentes acél  mosogatómedencék ellenállóképességük megőrzése mellett, hosszú időn át makulátlan esztétikával is szolgálnak.

DARK STEEL

A legújabb Blanco innovációk egyike, egy exkluzív grafit színű rozsdamentes acél mosogató, igazodva a minimál trendek sötét színvilágához.

Kellemes tapintatú, prémium minőségű rozsdamentes acél mosogató, melynem felületén a látszat ellenére sincs semmilyen bevonat. Egyszerűen és gyorsan tisztítható, nem kényes, felületét sem a karcolások sem a vízkő nem károsítja.

A Blanco SteelArt mosogatók különlegességét tovább fokozzák az egyedi megjelenésű, hasonlón minimalista stílusú letisztult kiegészítők, az üveg és bambusz vágódeszkák, rozsdamentes acél csepegtetők, elegáns dugókiemelők és praktikus mosogatószer adagolók.

További cikkek  |  Admirál Studio

Információk  |  Admirál studio

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/