INOUT GARDEN

Blanco Lato mosogatószer adagoló

A  BLANCO LATO mosogatószer adagoló, a pont az “i”-n tökéletes konyhában. A német gyártó kínálatában megtaláható mosogatószer adagolók, polírozott króm, rozsdamentes acél, valamint króm és 9 féle SILGRANIT® színkombinációban kaphatók.

A mosogatószer adagoló fél literes tartálya kényelemesen hozzáférhető, egyszerűen, felülről tölthető.  Feltöltésekor a mosogatószert vízzel 1:1 arányban kell hígítani, az adagoló tömítéseinek megóvása érdekében.

Alkalmazásával a konyha látványa mindig  makulátlanul elegáns marad, hiszen letisztult megjelenésből kifolyólag a LATO minden típusú csaptelephez és mosogatóhoz tökéletesen illeszkedik.

MILYEN CSAPTELEPEKET VÁLASZTHATUNK A BLANCO MOSOGATÓSZER ADAGOLÓ MELLÉ?

A Blanco csaptelepek közt az egyszerűtől a speciális igényeket kielégítőkig számos változatot megtalálni. Készülhetnek silgránit, krómozott, szálcsiszolt, vagy rozsdamentes hatású felületekkel egyaránt.

Választhatunk hagyományos egykaros álló csaptelepeket, rusztikus, stílusúakat, ablak elé helyezhető változatokat, kihúzhatófejes, illetve többféle zuhanyfunkcióval ellátott csaptelepeket is.

PANERA-S

Átgondolt letisztult geometrikus formája és precíz kidolgozása a különösen egyszerű ergonomikus kezelhetőségének záloga. Kihúzható feje kényelmessé teszi a munkát, egyetlen gombnyomás elegendő az optikailag tökéletesen integrált állítható zuhanyfejen és a vízsugár rögtön átvált zuhany-funkcióra…

CATRIS-S FLEXO

Klasszikus vonalvezetés, ultra-modern formában. A csaptelep rugalmas tömlője optimális mozgási lehetőséget biztosít a mosogatáshoz. Használatával könnyedén mosogatható akár a legnagyobb edény is, miközben a vízsugár a csaptelepfej mozgatásával pontosan a kívánt helyre irányítható.

Maga a zuhanyfej biztonságosan rögzíthető speciális mágneses tartójának segítségével. Gyönyörű íve kényelmesen elfér a modern vízszintes vonalvezetésű felsőszekrények alatt.

Fém és matt fekete színekben választható, amik ami tökéltes párost alkotnak az azonos felületű Lato mosogatószer adagolókkal

FONTAS-S

Elegáns magas ívű csaptelep, fém és silgránit színekben – amikhez hamonikusan illeszthetők az azonos színű mosaszeradagolók.

A Fontas két külön kezelőegységgel és két külön kifolyócsővel rendelkezik, az egyikkel a tisztított víz, a másikkal pedig a hideg-meleg víz számára.

Tízféle, a silgránit mosogatókkal és adagolókkal azonos színben kapható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A konyhai munkalapok teljes kínálata és részletes szakmai tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben: