INOUT GARDEN

Blanco mosogató újdonságok – 2021

A már több, mint négy évtizede itthon is jelenlévő BLANCO mosogatók minőségének záloga, a közel 100 éves tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság. A cég innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó, élenjáró a világban.

Mosogatóit és csaptelepeit a legjobb minőségű alapanyagok és a legprecízebb német hozzáállás és gyártás jellemezi, miközben újításaival, változatos és különleges formavilágával  sokoldalúságot, kényelmet és a legmagasabb higiéniát biztosítja vásárlói számára.

A tavalyi év un. „legfeketébb fekete” újdonságai után, idén a munkapult alá épített, valamint a  multifunkcionális mosogatóké a főszerep. Az újdonságok is jellemzően ebből  a legújabb trendeket követő mosogató típusokból kerültek ki.

ETAGON 500 F

Nagyméretű, munkapult alá építhető multifunkciós emeletes mosogatómedence, melynek különlegessége:

az, a mosogató oldalfalába integrált keskeny lépcső (belső perem), ami három szinten teszi lehetővé a munkavégzést.

Az attrakció valójában egy egyszerű ötleten alapszik: kis konyhában, kis helyen, kis mosogatóban hogyan oldjuk meg kényelmesen a konyhai teendőket? Előkészítés, tisztítás, darabolás, szűrés, sőt még a tálalás lehetősége is egyetlen termékre koncentrálódott, ezzel terjesztve ki a hagyományos mosogató medence fogalmát.

Alumetal
Pezsgő
Kávé
Antracit
Fekete

Az Etagon csúszásmentes, stabil sínei egyszerűen a medence süllyesztett peremére helyezhetők, amire kényelmesen rápakolhatjuk az edényt amire épp szükségünk van. A medence aljában a megtisztított megmosott alapanyagokat  a mosogatón keresztbe helyezhető vágódeszkán feldaraboljuk, és egy mozdulattal beseperjük, az odakészített edénybe.

Mivel az összes tevékenység egy helyre, alig fél négyzetméterre koncentrálódik, nincs vízben úszó munkapult, összecsöpögtetett padló. E mellett a sínek akár a munkapulton, akár az asztalon elegáns alátétként is szolgálhatnak a forró edények számára. Emellett becsippanthatjuk közé a mosogató szivacsot, vagy tarthatunk rajtuk törlőruhákat is, ha épp azt szeretnénk.

A mosogató mérete elég nagy ahhoz, hogy nagyobb edényeket és tepsiket is kényelmesen  akár a sínekre fektetve tisztíthassuk meg, hiszen nem  kell azokat tartanunk, vagy fél kézzel lóbálnunk mosogatás közben.

LEGRA 

A LEGRA mosogatókat lasszikus vonalak és modern funkcionalitás jellemzi. A kollekcióban a „legkisebb” egymedencés változattól indulóan a legnagyobb két mélymedencés csepptálcás változatokig, hatféle design létezik.

A mosogatómedencék forgathatók, vagyis helytől, illetve jobb és balkezességtől függően építhetők be. Ez azt jelenti, hogy a medence jobb, vagy bal oldalra eshet, így biztosítva a legideálisabb, legergonomikusabb használatot.

ANDANO

A rozsadmentes Andano a látvány és a funkcionalitás tökéletes elegye. Minden formája –  változatos méretek, egy és kétmedencés típusok – a modernitás képviseli.
Elegánsan kialakított felületén széles csapszegély fut, míg használatát innovatív PushControllal-al/ távirányítóval működő InFino leeresztő rendszer teszi komfortossá.
A nagy mélységű mosogatómedencéhez további opcionális prémium tartozékok – csúszásmentes sínrendszerek, különféle rozsdamentes kosarak és csöpgtetők, valamint tömörfa vágódeszkák állnak rendelkezésre.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA