INOUT GARDEN

BORA – főzőlapba süllyesztett páraelszívó

BORA – főzőlapba süllyesztett páraelszívó

Innováció, design és kiemelkedő hatékonyság… Ezek jellemzik a  BORA Professional sorozatának Revolution 2.0 főzőlapba süllyesztett páraelszívó készülékét.

főzőlapba süllyesztett páraelszívó

A főzési folyamatokhoz igazodó optimális teljesítményt egy elektronikus vezérlő rendszer szabályozza. Ez biztosítja  a főzőlapok és a főzőlapba épített elszívó közötti kommunikációt. Minden funkciója (energia szabályzás, programok, hőmérséklet) egy intelligens szabályzógombbal működtethető, ami optimális energia felhasználását és kiváló hatékonyságát biztosítja.

BORA Professional főzőlapjai jelenleg a legnagyobbak a hazai piacon, és akár a legmodernebb design szerinti lebegő munkapultokba is besüllyeszthetők.

Mivel minimális beépítési magassága mindössze 199 mm, a lehető legnagyobb tervezési szabadságot teszik lehetővé.

Elektromosan vezérelt elszívó nyílása a jelenlegi legmélyebb főzőlapba integráltak, ami azt jelenti hogy  nettó főző felülete 20%-al nagyobb, mint a jelenlegi hagyományos méretű főzőlapoké.

A főzőlapba süllyesztett páraelszívó lenyűgöző stílusa, a minimalista design, a gondosan kiválasztott anyagok a páratlan külleméről, míg a hatékony funkciók a lehető legtökéletesebb elszívásról gondoskodnak akkor is, ha a főzés gázzal történik.

BORA Professional egy egységes,  főzőlapokból és páraelszívóból álló rendszer, ami teljes megoldást kínál kompromisszumok nélküli minőség minden részletében. Innovatív EC motor technológiája,  az A ++ energiahatékonysági besorolásának záloga.

Tisztítása rendkívül egyszerű. A beépített fogantyúk segítségével a széles elszívó nyíláson át könnyen megközelíthető és eltávolítható szűrője és tálcája.

Kiemelkedő hangszigetelése mellett további értéke a Revolution 2.0-nek, hogy nincs bosszantó, felfelé szálló gőz, így ennek áramlása sem befolyásolja a tökéletes tiszta látványt a konyhában.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

LIGNOART