INOUT GARDEN

Ékszerek ihlette Villeroy & Boch vázák

Ékszerek ihlette Villeroy & Boch vázák

A Villeroy & Boch Collier porcelánvázái és kaspói finom formáikkal és különleges tapintatukkal igazi különlegességnek számítanak. A máz nélküli matt felületüket geometrikus domborműves mintázat teszi izgalmassá, ami egyben kortárs eleganciával is felruházza a RED DOT DESIGN DÍJ-jal elismert termékeket.

A Collier vázák letisztult megjelenésükkel, puritán fehér, fekete, bézs, taupe, illetve terracotta színeikkel tökéletes lakberendezési kiegészítői a modern  és a vintage otthonoknak. Egy-egy szál virág, vagy egy lazán szét omló csokor, egyaránt gyönyörűen érvényesül bennük.

Én most épp azon gondolkodtam, hogy ezek a decens vázák mennyire kívánkoznak a karácsonyi dekorációk közé, akár az asztalon akár egy polcon, vagy egy kandallópárkányon…

A változatos méretű, formájú és színű vázák tetszés szerint kombinálhatók egymással. A különböző darabokból kialakíthatunk  tisztán monokróm  kompozíciókat, de keverhetjük is a színeket így bicolor, vagy tricolor designnal varázsolhatunk irigylésre méltó harmóniát az otthonunkba.

V&B  |  Manufacture Collier Noir ‘Carre’
dekoratív gyümölcstál 
32 cm

A Collier váza kollekciót kétféle dekoratív gyümölcsöstál teszi teljessé.

Egy nagy, 32 cm átmérőjű lapos és egy valamivel kisebb peremes tál, melyekben a legszebb helyekre kerülnek a gyümölcsök, vagy a mostani ünnepi időszakban a sütik és a szaloncukrok.

V&B  |  Manufacture Collier Blanc ‘Perle’
dekoratív gyümölcstál 
28 cm

A Villeroy & Boch Manufacture Collier kollekciója  a kézművesség és az ékszerek ihlette dizájn egyedülálló ötvözete.

A Perle textúrája egy gyöngy nyakláncra emlékeztet, míg a Carré mintázatát a klasszikusan vágott drágakövek ihlették.

A Manufacture Collier termékek elegáns és harmónikus kiegészítői a számomra nagy kedvenc, Manufacture Rock étkészlet kollekciónak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További  CIKKEK  és  KÉPEK