INOUT GARDEN

Egy páraelszívó, ötféle méretben

Egy páraelszívó, ötféle méretben

Egy páraelszívó, amit a bútorszegmens úgy definiál: moduláris… A konyhaszegmens pedig azt kérdezi: tetszik a design? Ha igen, akkor válaszd a konyhádba leginkább illő méretben!

180 centiméteres szigetes Haiku páraelszívó, Fehér Krion® burkolattal

A FABRIZIO CRISÀ által tervezett háromszoros díjnyertes HAIKU design páraelszívó fali és szigetes változatban, külső kivezetéses  és belső keringetéses móddal készül. Előbbi esetben négyféle: 32, 60, 90 és 120 cm-es, utóbbiban pedig háromféle? 32, 120 és 180 cm-es méretekben.

HAIKU fali páraelszívó: 32, 60, 90 és 120 cm
HAIKU szigetes páraelszívó: 32, 90 és 120 cm

Ennek a széles méretválasztéknak köszönhetően a Haiku tökéletes megoldást kínál bármilyen nagyságú konyha berendezéséhez. Mindegy, hogy apró alapterületűről vagy akár loft konyhákról beszélünk.

A különböző méretekhez természetesen különböző teljesítmények tartoznak, kiemelkedő, az átlagostól 60%-kal magasabb szintű hatékonysággal.

Egymás mellé helyezett Haiku kubus fali páraelszívók, betonhatású kőporcelán burkolattal
90 centiméteres szigetes Haiku páraelszívó, Fehér Krion® burkolattal
Egymás melletti, kubus formájú szigetes Haiku páraelszívók, rozsdamentesacél felületekkel.

Innovatív falra szerelhető tartószerkezetének köszönhetően, melyet egyébként a világon először az ELICA vezetett be,  a HAIKU telepítése rendkívül egyszerű.

Levegőszűrője a piacon jelenleg létező egyik leghosszabb élettartamú, 3 évig használható szűrő. Ezzel az időtartammal lényegesen ritkul a cserék száma, amivel csökken a hulladékképződés, ezáltal pedig a Föld környezeti terhelése.

A design páraelszívó a mai trendek horizontális vonalvezetésű konyhatrenddel  tökéletes összhangot alkotnak, és designjukból, illetve méreteikből adódóan további pakolófelületet nyújtanak.

120 centiméteres fali Haiku páraelszívó, fekete edzettüveg felülettel

Zsírszűrői egyetlen mozdulattal, könnyedén és kényelmesen kivehetők, ami különösen a szigetes verziók esetében fontos, ahol a szűrők az elszívót körbejárva, egyszerűen hozzáférhetők.

Diszkrét érintőszenzoros kezelőpaneljei a készülék oldalán találhatók, így az egyöntetű, tiszta frontdesign képéről semmi nem tereli el a figyelmet. Led világítása követi a vízszintes design vonalát, egyetlen középen végigfutó, egyenletes erősségű, vonalfény formájában.

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTUDIÓ

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA