INOUT GARDEN

Egy igazán bevállalós medence burkolat

A közelmúltban egy igazán bevállalós medence burkolat jött velem szembe, egy olyan igazán beleszeretős olasz villában… Vajon kinek jutna eszébe pálmaleveles burkolattal burkolni egy medencét és környezetét, mint a design érzéknységükről híres olaszoknak?

A lenyűgöző és nagyon eredeti a pugliai villa privát medencéjét, Irene Melloni, a bolognai Ciicai Csoport belsőépítésze tervezte. A Gargano-ban épült villát övező dús élővilág, tökéletes kromatikus összhangban áll a medence oldalfalait teljes egészében borító ABK / Wide & Style Mini kollekciójának buja karibi mintájával.

Eddig a mozaik volt az egyetlen ami eszünkbe jutott, ha mintáról beszéltünk a medencében. Amúgy most hagyjuk a hál Istennek feledésbe merült delfin / csikóhal kombót – mert ugye a mozaikminta sem erről szól…

A kerámia burkolatok egyik mai trendje a tapéta hatású burkolat, melyek most kiterjeszkedtek szabadba és úgy tűnik, mint medence burkolat is tökéletesen helytállnak. … Az olasz csempegyártó az ABK attraktív csempatapéta designja a Wide & Style sorozat, az Azzolini Tinuper Architetti stúdióval közös együttműködés során született.

A Wide & Style burkolatok legnagyobb mérete 160×320 / 120×240 cm, amikből egy 120 vagy 160 cm mély medencébe függőlegesen, egyetlen lap is elegendő. Az olasz villa medence burkolata, ennek a sikersorozatnak a folytatása, a Wide & Style Mini gyűjtemény Caribbean burkolata, 60×120 mm-es méretben, és 7 mm-es vastagságban. Ezek a burkolatok egyrészt egy összefüggő felületű vizuális élményt nyújtanak a medencékben, másrész jóval kevesebb fugát igényelnek. Utóbbiról pedig tudjuk: egyik neuralgikus pontja a burkolt medencéknek.
És ha már lúd, akkor legyen kövér…

Az olasz tulajdonosok a tapétamintás burkolatot kifuttatták a medence köré is, kombinálva az ABK 20 mm -es monokróm designjával.

Hozzáteszem, én a túlfolyót is a 2 centis kollekcióból választottam volna, ha már egyszer létezik a gyár kínálatában. A direkt az egységes design érdekében fejlesztett kerámia túlfolyó rácsok, a medence körüli burkolatokkal együtt alkotnak egy komplett, és páratlanul elegáns egységet.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

Bemutatóterem: 138 Budapest, Révész u. 29. RIVERLOFT épületében
Előzetes bejelentkezés szükséges!

Telefon: Lang Veronika +3620 5181226
E-mail: dadobt.lang@gmail.com
Weboldal: www.goldengres.hu