INOUT GARDEN

Egyedi járható gardrob

Egyedi járható gardrob

A gardrob elengedhetetlen része a lakásnak, ráadásul ruhák, cipők, táskák, és kiegészítők tárolása mindenki számára óriási kihívás. Mindegy hogy szekrényről, vagy gardrob szobáról van szó, az átgondolt, személyre szabott kialakítása elengedhetetlen.

A LEMA kínálatából válogatva, most a legváltozatosabb kialakíthatóságú és egyben a leginkább személyre szabott lehetőséget, az un. walk in gardrobokat vesszük szemügyre.

A tradicionális kézműves hagyományokat ápoló olasz gyár filozófiája a kényelemről, és harmonikus tér kialakításáról gardrobjaik esetében is nyomon követhető. A prémium kategóriás LEMA neve szorosan kötődik az egyéni igényekhez alakított, egyedi gardrób kialakításokhoz. Ez pedig hűen tükrözi  ügyfél orientált gondolkodásmódját is.

 

Az un. járható gardrobnak valójában egy szobára van szüksége, ami lehet egy nagyobb hálószoba leválasztott része, de legideálisabb egy teljesen önálló szoba. A kettő közti átmenet pedig látványosan megoldható a hatalmas üvegajtós változatokkal, ami persze minden esetben makulátlan pedantériát  feltételez.

 

A LEMA walk in gardrobok a lehető legváltozatosabb kialakításokat teszik lehetővé hagyományos- és tetőterekben egyaránt.

A különféle típusok tartószerkezetei kivétel nélkül mind az igények szerinti legkülönfélébb rendszerező elemekkel szerelhetők, a szerint kinek mik a legfontosabb tárolási szempontjai.

Akasztós, polcos, cipős és nadrág rendező, kiegészítő, vagy épp ékszertartó boxok, moduláris, szabadon görgethető elemek… Mindenből pont ott, és pont annyi amennyi a legideálisabb.

 

A változatos elemek könnyedén igazíthatók a tetőterek ferde falaihoz, nem probléma a pozitív vagy negatív sarok.  Ezeknek a kihívásoknak a megoldása is maximális profizmussal, funkcionalitást és design szem előtt tartva történik.

Mivel a walk in gardrobok moduláris elemekből építkeznek pár év elteltével sem lesz gond a bővítés, szemben egy “most tökéletesen  elég” címszóval választott szekrénnyel…

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

INTERNI BUDAPEST  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA