INOUT GARDEN

A legkényelmesebb ELICA döntött páraelszívók

Mitől kényelmesek az ELICA döntött páraelszívók? Leginkább attól hogy nem kell folyton folyvást táncolni, vagy épp fejet kímélendőn jobbra-balra hajlongani körülöttük. Ezért talán nem véletlen, hogy manapság az egyik legkeresettebb és legkedveltebb elszívók, a falra szerelt változatok közt, döntött típusú, páraelszívók.

Legnagyobb előnyük kialakításukban rejlik, mivel az átlagos magasságba szerelt kürtős páraelszívóhoz képest itt a fejünk teljes biztonságban van a készülék sarkaitól,  amiért nem kevés kellemetlenségtől szabadulhatunk meg.

Hatékonyságát formája egyáltalán nem befolyásolja, ráadásul megjelenése is rendkívül látványos.

A döntött ernyős páraelszívók többi társukhoz hasonlóan mind szénszűrős, mind külső kivezetéses formában – keringetős és légelvezetős –  üzemmódban használhatók.

Designjuknak köszönhetően a döntött fali páraelszívók legkisebb beépítési magassága az elektromos főzőlapoktól már minimum 50, míg a gáz főzőlapoktól minimum 65 centiméretes távolság, ami hatékony, biztonságos és sérülésmentes használatot biztosít.

Mindezek  mellett nem mellékes szempont az sem, hogy a nem kifejezetten modell magasságú tulajdonosaiknak is kényelmesen elérhető kezelhetőséget nyújt.

ELICA | BLOOM döntött páraelszívók

A Bloom intelligens páraelszívó tökéletes választás a nyitott, egyeterű enteriőrökbe. Anyagát a megbízhatóság és a tartósság jellemzi.

Üveg előlapja  négyféle kivitelben kapható: extra tisztaságú fekete, fehér és szürke, valamint kőhatású designban.

Anyaga kiemelkedően nagy szilárdságú és alacsony vastartalmú, ami tovább fokozza átlátszóságát.

Az elszívás területe használaton kívül teljesen rejtve marad, csakegy folyamatos és diszkrét vonalakkal rendelkeződe top látható. Főzéskor a motorháztető elülső részébe integrált mozgó fedél egy egyszerű kézmozdulattal kinyitható.

Ideális megoldás mindazok számára, akik főzés közben és azon kívül is ragaszkodnak az igényes,  elegáns környezethez.

Az elszívás területe használaton kívül teljesen rejtve marad, csakegy folyamatos és diszkrét vonalakkal rendelkeződe top látható.

Főzéskor a motorháztető elülső részébe integrált mozgó fedél egy egyszerű kézmozdulattal kinyitható.

Ideális megoldás mindazok számára, akik főzés közben és azon kívül is ragaszkodnak az igényes,  elegáns környezethez.

ELICA | L’ ESSENZA páraelszívók

Az L’ESSENZE páraelszívók fekete vagy fehér homokfúvott üveg előlapos, döntött fali páraelszívók 60, illetve 90 centiméteres változatokban. Szénszűrővel és fali kivezetéssel is működik,  amihez kétféle hosszúságú  kürtő is kapható.

Kellemes fényű, energiatakarékos led világításának érintőszenzora, illetve a 3+ 1 fokozatos szintén szenzoros vezérlése azonnal reagál a legfinomabb érintésre. Nagy teljesítménye halk működéssel társul, ami kimondottan kívánatos és hasznos a konyha-nappali-étkező egylégterű enteriőrjeiben.

ELICA | BELT páraelszívók

A BELT LUX az Elica egyik első döntött páraelszívó designja, ami azóta is nagy sikernek örvend. Kétféle szélességben – 55 és 80 centiméter –  készül, fehér illetve fekete üveg motorháztetővel.

A rendkívül könnyen tisztántartható üveglapot fényes króm páraterelő dekorálja, amin lehetetlen ujjlenyomatot hagyni, és amit lehetetlen masztosra, csíkosra takarítani.

Egy kevés üvegtisztító, egy puha kendő, és króm felület azonnal foltmentesen ragyog.

Szénszűrős és külső keringetős módon üzemeltethető. A szénszűrők hatásfoka a használat függvényében folyamatosan csökken , ezért azokat rendszeresen 3-6 havonta cserélni kell. A fém zsírszűrők telítetségére,  készülék meghatározott üzemóra elteltével villogó, figyelmeztető jelzéssel hívja fel a figyelmet. Ilyenkor válik szükségessé tisztításuk forró mosogatószeres vízzel, vagy mosogatógépben.

Szerelése design kürtővel, vagy ahol nem szülséges a takarás, ott nélküle történik.

ELICA | SHIRE páraelszívók

A SHIRE döntött páraelszívók fekete vagy fehér homokfúvott üveg előlapos, döntött fali páraelszívók 60, illetve 90 centiméteres változatokban készülnek.

Szénszűrővel és fali kivezetéssel is működnek,  amihez kétféle hosszúságú  kürtő is kapható.

Kellemes fényű, energiatakarékos led világításuk érintőszenzora, illetve a 3+ 1 fokozatos szintén szenzoros vezérlésük azonnal reagál a legfinomabb érintésre. Nagy teljesítményük halk működéssel társul, ami kimondottan kívánatos és hasznos a konyha-nappali-étkező egylégterű enteriőrjeiben.

KONYHABÚTOR TERVEZÉS, ELICA PÁRAELSZÍVÓK ÉS BLANCO MOSGATÓK

MÉG TÖBB CIKK A FORGALMAZÓTÓL