INOUT GARDEN

Elica Lullaby – mennyezeti páraelszívó és lámpa egyben

Az ELICA LULLABY világítás egy olyan építészeti és fénytechnikai projekt, amely számos funkciót ötvöz. Egyrészt új szempontokat kínál, másrészt olyan innovatív beállításokat hoz létre, ami a kellemes, beszélgetős, elidőzős hangulat megteremtője lesz – a konyhában.

A  páraelszívóba integrált mennyezeti lámpa  innovatív módon összemossa és eltünteti a konyha és a nappali határait.

A fény, az alapkoncepció Lullaby mögött…

Az egyenletes, kiegyensúlyozott disztribúció egyedülálló atmoszférikus megvilágítást eredményez, melynek intenzitását és melegségét mi magunk választhatjuk meg.

A Lullaby design kábelei különböző színű szövetekből, acélból, rézből vagy kötélből, foglalatai kerámiából, rézből vagy fából készülnek.

Méretes Edison izzói valójában energiatakarékos LED-es lámpatestek, melyek természetes módon illeszkednek a FABRIZIO CRISÁ által terveztt elszívó hófehér Krion, vagy fehérített tölgy, polcként is funkcionáló keretéhez, illetve az azok által meghatározott építészeti terekhez.

A kiegészítő polcoknak és világítási kiegészítőknek köszönhetően a páraelszívó stílusát és méretét, teljesen természetes módon a helyiséghez igazítva, egyedileg szabhatjuk meg.

Az új folyadékdinamikus megoldásnak köszönhetően erőteljes, hatékony és csendes szívást garantál. A design  szénszűrős változatban is létezik, mely nem igényel invazív szerelést vagy csővezetékeket. A főzés közben keletkezett párát és szagokat ebben az esetben a nagy teljesítményű kerámia szénszűrők távolítják el.

Az intelligens távirányítónak köszönhetően a Lullaby elszívástól függetlenül, központi/mennyezeti világításként is működik a konyhában. A Wi-Fi csatlakozási technológiája lehetővé teszi a hangvezérlést, modulálva a világítási funkciók beállítását, ki és bekapcsolását az okostelefonokhoz készült Elica alkalmazáson keresztül. Az applikáció azontúl, hogy vezérli a rendszert, számos információt is továbbít, többek közt a szűrők telítettségéről és a szükséges karbantartásairól is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Az olasz ELICA design páraelszívók teljes kínálata és részletes szakmai tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben:

További  CIKKEK  és  KÉPEK