INOUT GARDEN

Érvek a pultba süllyesztett páraelszívó mellett

Érvek a pultba süllyesztett páraelszívó mellett

Az Elica  GETUP pultba süllyesztett páraelszívók napjaink kiemelkedő hatékonyságú, innovatív konyhakészülékei. Ezek a liftes rendszerű, konyhapultba süllyeszthető változatok az egyik legprofibb pára-és szagelszívó készülékek mind a nagy-, mind az egylégterű konyhák esetében.

De milyen érvek szólnak mellettük, azon túl, hogy attraktívak?

1. A pultba süllyeszthető páraelszívó páraelszívó motoros automatika vezérlés alatt áll, mely bekapcsoláskor      automatikusan kiemelkedik a konyhapultból majd a kikapcsolást követően visszasüllyed abba.

2. Távirányíthatóval is működtethető.

3. Közvetlen a keletkezés helyén fejtik ki hatását.

4. Ebből kifolyólag  bizonyítottan a leghatékonyabbak a főzés során keletkező szagok, és pára megszüntetésében.

5. Egyedüli lehetőség az esetben, ha a főzőlapot az ablak előtt szeretnénk elhelyezkedik el, hiszen ekkor nincs lehetőség sem fali, sem mennyezetre szerelhető, szabadon álló elszívó beépítésére.

 6. Használaton kívül az elszívó eltűnik a konyhapultban, így semmi nem rontja egy minimál konyhadesign összképét.

7. A nem is annyira ritka, legalább 100 cm széles konyhasziget esetén tetszés szerint nem csak hagyományos módon a főzőlap mögé, hanem akár a főzőlap mellé is beépíthető.

A munkapultban teljes egészében eltűnő Elica GETUP egy valódi design tárgy, ami tökéletes kombinációja a vonzó esztétikának és a legújabb technológiai innovációnak.

A kiváló zajszintű,  rozsdamentes acél, fekete üveg és öntöttvas hatású elszívók 90 cm-es szénszűrős  és 750 m3/h teljesítményű külső motoros változatban kaphatók.

Kezelőfelülete kényelmes, mindig a szem előtt van, minden funkciója egy könnyed érintéssel, de akár  távirányítóval is vezérelhető. Az elszívó funkciói és a világítás WiFI-kapcsolattal vagy az Elica APP által engedélyezett hangmodulon keresztül is vezérelhető, amely visszajelzést ad a szűrők telítettségéről és a beállított programokról.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA