INOUT GARDEN

Mitől kiemelkedő minőségű a festett fényes konyhabútor?

Amikor konyhabútor vásárlás előtt állunk számos lehetőséggel találjuk magunkat szemben: festett fényes konyhabútor, festett matt, MDF típusú, vagy netán laminált konyhabútor legyen az, amire a választásunk essen? Döntésünket sok tényező befolyásolja, de azt alapjaiban elmondhatjuk, aki magas minőségű konyhabútort keres, azt a festett konyhák közt fogja megtalálni.

A mai konyhabútor trendben két fő vonulat figyelhető meg:

  • festett fényes
  • festett matt konyhabútor design.

A festett konyhabútorfrontok olyan alapossággal és technológiával készülnek, mint a legmenőbb luxusautók. Többszöri alapozás, csiszolás és több réteg festék felvitele után kapják meg a tökéletesen sima felületet.

A festett konyhabútor egyik legnagyobb előnye a frontok élzárás nélküli tökéletesen egyenletes felülete –  melyekkel akár  fogantyúk nélkül, akár matt, vagy szálcsiszolt fogantyúkkal gyönyörű modern illetve minimalista minimál összeállítások tervezhetők.

Mindegy, hogy matt, vagy fényes festett konyhabútor frontot készíttetünk, azok bármilyen méretben és bármilyen színben készülhetnek. A színválaszték óriási, szinte bármilyet választhatunk a RAL skála széles kínálatából.

Gyakorlatilag bármilyen szín, árnyalat és felület ( fényes, selyemfényű, vagy matt) egyedi igény szerint előállítható színskála alapján.

A többrétegű festési technológia miatt az esetleges későbbi sérülések polírozással a minőség és az esztétikum csorbulása nélkül javíthatók, és mivel egyedi gyártásban készülnek, sem méret- sem stílusbeli kötöttségeik sincsenek.

A szín kiválasztását számos tényező befolyásolja és itt megint csak előnyt élveznek az egyedi konyhabútorok.

A tökéletes végeredmény érdekében elengedhetetlen a konyhabútor színének összehangolása a környezettel, ami azért szakavatott szemet és tervezői tudást, tapasztalatot igényel. Fontos tisztában lenni vele, hogy egyazon színnek több tucatnyi árnyalata van, melyek mindegyike más és más érzést és hangulatot sugall. Jó példa erre a most legkedveltebb modern színek egyike, a szürke. Ennek a színnek (is) vannak hideg és meleg árnyalatai, amit ha rosszul választunk, és párosítunk a végeredmény látja majd kárát.

E mellett természetesen a klasszikus konyhabútor összeállítások sem nélkülözik a festett frontok. Ennek a szépség és makulátlan minőség mellett egy egyszerű gyakorlati oka is van: a különböző marásmintával készülő lapok precízen festhetők, szépen antikolhatók.

MUNKAPULT ÉS HÁTLAP  FESTETT FÉNYES KONYHABÚTOR MELLÉ

Mind a matt, mind a fényes festett konyhabútor frontokhoz tökéletesen illeszkednek a spanyol DEKTON és SILESTONE burkolólapjai, konyhapultokként és konyhai hátlapokként is.

Ezek az innovatív technológiákkal készülő természetes kő-őrlemények az egyik legkiválóbb választások napjaink modern és klasszkus konyháiba.

A konyhapultok szebbnél szebb textúrában, változatos méretekben és vastagságban készülnek. A legvékonyabb 12 mm-es slim designtól kezdve a 10-12 centis optikai vastagításig egyedi igények szerint bármilyen vastagságú munkapult készíthető.

Az egységes, nagyvonalú konyhadesign érdekében a burkolatok 0,4 vagy 0,8 cm vastagságú változataiból a munkapulttal megegyező hátpaneleket is választhatunk.

A színek szépen összehangolhatók a festett konyhabútor frontjaival, hiszen erre az egyedi gyártású konyhabútorok kis túlzással mondva, korlátlan lehetőséget nyújtanak.

A VERHETETLEN PÁROS:  BLANCO MOSOGATÓ ÉS  FESTETT FÉNYES KONYHABÚTOR

Amennyiben kerámia vagy technikai követ választunk konyhapultnak, akkor ez a dizájn megkívánja a BLANCO munkalap alá épített silgránit vagy króm mosogatóit, mivel ezeknél a mosogató típusoknál  a kő illetve kerámia pultokba való beépítés biztosítja a legszebb és legprofibb élképzést. Sőt… Ezek a  mosogatók kizárólag kő, kompozit, vagy gránit munkapultokba szerelhetők, elkerülendő víznek a fát vagy laminált pultokat károsorító hatását az illesztéseknél.

További cikkek  |  Admirál Studio

Elérhetősségek  |  Admirál studio

BEMUTATÓTEREM

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/