INOUT GARDEN

Fiandre Luce burkolat újdonság

A LUCE a FIANDRE legújabb burkolat projectje, amelyet Guillermo Mariotto tervezett. Megalkotásakor tervező kezét a kerámia újragondolásának szándéka vezérelte.

A LUCE tulajdonképp egy fúzió az innovatív cég és a tervező esztétikai érzéke, valamint környezettudatos  jövőbe tekintése közt.

Az együttműködéssel Mariotto egy olyan designt hívott életre, amely a klasszikus eleganciát egy kortárs csavarral autentikus csempékké dolgozza át, új dimenzióba emelve ezzel napjaink építészetét.

A fény mindig is rendkívül erős vizuális eszköz volt. Képes feltárni, átrajzolni, formálni és újradimenzionálni az anyagot, mind e közben pedig életet adni a materiának és a környező térnek.

A LUCE burkolatok örvénylő vonalakkal és absztrakt tükröződésekkel rendelkeznek, így olyan fény és árnyék kölcsönhatásokat hoznak létre, mellyel mélységet kölcsönöznek az építészeti tereknek.

Dinamikusan kanyarognak és melegséget árasztanak, miközben lehetővé teszik,
hogy a felületek valódi lelke
kiemelkedjen az árnyékból.

Egy olyan kollekció, amely a fény hatására minden pillanatban átváltoztatja magát, életre kelti és átalakítja a tereket, kommunikálni kezd, miközben finoman elénk tárja láthatatlan titkait.

Ahogy a Fiandre jellemezte legújabb projectjét:

A fény páratlan kifejező és kommunikatív ereje az ihlet, amely formába önti ezt az exkluzív projektet – új dimenzióba emelve ezzel az építészeti tereket

A Luce burkolatok a Fiandre szabadalmaztatott Active Surfaces innovációjával érhetők el. Ez a szabadalom a kerámialapokat a fotokatalízisnek nevezett eljárással, ökoaktív anyaggá alakítja. Ennek a speciális anyagnak a tulajdonságai azonosak az ezüsttel kombinált titán-dioxid tulajdonságaival, melynek antibakteriális, és vírusellenes hatása van, illetve szag- és öntisztítóvá teszi az anyagokat. További értékes jellemzőjük, hogy hatékonyságuk az évek múltával sem csökken.

Rááadásul a LUCE  nem csak beltérben használható. Homlokzat burkolatként is attraktív, elegáns és időtálló megoldás, különösen a kortárs építészet minimalista kubus épületformáin.

A LUCE sorozat hat semleges, sejtelmesen irrizáló színből és kétféle méretből áll. A gyöngy, fekete, kék, arany, ezüst és szürke árnyalatú burkolólapok 100×100 és 300×100 cm-es táblaméretekben, 0,6 mm vastagságban készülnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

További érdekességek a forgalmazó más burkolatairól