INOUT GARDEN

Ilyen még nem volt: 11 Design Díjat kapott a moduláris Elica páraelszívó

Az új ELICA OPEN SUITE designja ha lehet ilyet mondani, mindenben különbözik elődjeitől. Első pillantásra nem is tudjuk van-e páraelszívó a konyhában. Ha igen, hol keressük?

Nincs látható helyen a tűzhely feletti falon, nem függ a térben, nem rejti  a munkapult, és nincs sem a felsőszekrény alá, sem a főzőlapba beépítve.

Nekem kétszer is végigfutott a szemem a fotókon, mire konstatáltam, az a minimalista polcba épített hatalmas matt üveges lámpa – na az, az elszívó…

A páraelszívónak ez a fajta karakteres elrejtése különleges stílusérzékre vall  formatervezőjétől, Fabrizio Krisa-tól – ráadásul az olasz cég nem először álcázza attraktív lámpának a prémium kategóriás elszívóit.

DESIGN

Az Open Suit valójában egy nyitott moduláris polcrendszer mely egy három polcos, 80 vagy 160 cm hoszúságú alapkonfigurációból építkezik. A polc elemek lehetőséget nyújtanak bármilyen egyedi kompozíció kialakításához, így nem nehéz megtervezni azt a designt ami leginkább illeszkedik a saját konyhánk méretéhez, és sítílusához.

A rendszerhez tartozékként kapható keret segítségével kedvünkre válogathatunk az elemek közt, és kombinálhatjuk a szívómodulokat, világítópaneleket valamint a fa, fém, vagy üveg polcokos elemeket.

VILÁGÍTÁS

Az Open Suite alsó részén elhelyezett nagyméretű LED-panel az ételkészítés során fókusz fényforrásként, minden más eset környezeti vilgításként működik.  A világító panel Dim Light funkciónak köszönhetően a fény az intenzitása, a Tune White funkción keresztül pedig a LED-ek színe váltogatható – a hideg fehértől a meleg árnyalatig.

ELSZÍVÁS

A készülék maximális szagszűrési teljesítményt garantál a dupla szívóegységnek és a speciális Long Life szűrőknek köszönhetően, melyek akár 3 évig is regenerálhatók, ezzel is óvva a környezetet.

SZABÁLYZÁS

A ki és bekapcsolás a szívóerő beállítás illetve a fény szabályzás a beépített szenzoron és az Elica Connect alkalmazáson keresztül történik. Az Elica App mindössze néhány kattintással lehetővé teszi a szűrők hatékonyságának nyomon követését és bármilyen típusú segítség kérését ha kérdésünk adódna.

11 DESIGN DÍJ

Bemutatkozása óta az ELICA Open Suite megdöbbentő mennyiségű, összesen 11 design díjat kapott a világ legnagyobb formatervezési megmérettetésein. Ez eleve óriási teljesítmény bármely termék, de vitathatatlanul egyedülálló a konyhagép szegmens területén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

az Elica páraelszívó készülékekről, az Admirál Konyhastúdió elérhetőségein: