INOUT GARDEN

Karácsonyi dekoráció Vintage hangulatban

A karácsonyi dekoráció keresgélése közben egy igazi kincsre bukkantam. Egy áruházra, telis-tele szemet gyönyörködtető, stílusos, és igazán egyedi dekorációkkal.

Az üzlet megálmodója és tulajdonosa Mecz Gyöngyi, aki saját tervei alapján, manufakturális módon készíti csodaszép dekorációs tárgyait.

A VINTAGE DESIGN minden egyes darabja névjegy is egyben.

A kifinomult tárgyak nem csupán követik a trendeket, hanem magukon viselik tervezőjük kézjegyét, jellegzetes stílusát, és egyéni látásmódját is.

Ezáltal válnak valóban személyessé és egyedülállóvá, hiszen ez a belülről fakadó stílusosság egyszeri és megismételhetetlen.

A VINTAGE DESIGN – MECZ GYÖNGYI mára branddé vált. Egy olyan branddé, ahol nem csupán forgalmazzák a dekorációs tárgyakat, hanem ahol a tudást workshopok keretében át is adják a kreatív érdeklődőknek.

Ez, a „Készítsd otthon Mecz Gyöngyivel” project, melynek  kényege, hogy az előre összeállított dobozokból/csomagokból a vásárlók otthon készíthetik el saját dekorációjukat.

Most, az Advent és az Ünnep közeledtével a figyelmem középpontjába természetesen a karácsonyi dekoráció került.

Körbenézve az áruházban, gyönyörű egyedi kopogtatók, adventi koszorúk és bájosabbnál bájosabb figurák keltették fel a figyelmem.

No és persze a „Mecz Gyöngyi szívecskék” – aminek egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Minden egyes darab egyszerre romantikus és letisztult. A vintage báj és a modern tisztaság tökéletes arányú elegyei… És talán ez az a titok, ami miatt teljes természetességgel és harmóniával illeszkednek minden stílushoz.

Hogy milyenek is valójában Gyöngyi karácsonyi dekorációi? Figyeljétek a folytatást:

  • 2020 Karácsonyi trendjeiről
  • a karácsonyi asztaldíszekről és koszorúkról
  • az idei év kedvenc karácsonyi figuráiról

INFORMÁCIÓ