INOUT GARDEN

Kerakoll Design House Decor – harmónia az enteriőrben

A KERAKOLL DESIGN HOUSE-DECOR egy speciális műgyanta, amely egyenletes védelmet és újratervezett struktúrákat képes kialakítani a különféle felületeken. A környezetbarát, kétkomponensű vizesbázisú anyag alkalmas ajtók, ablakok, lámpák, radiátorok, oszlopok, rácsok és bútorok felújítására. Ezenkívül könnyen felvihető akár a lakás dekorációs tárgyak felületére is, így tökéletesen összhang alakítható  ki az enteriőrben, miközben a belső tér új megjelenést kap.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect

A KERAKOLL DESIG HOUSE Warm kollekciójának 10 színe közül lehet választani, mind a falak, mind a különféle tárgyak újradesignolásához.

Az exkluzívitás és a vizuális élmény maximumát nyújtja, a padlón, az ajtókon és ablakokon egyaránt. Ez az otthonos légkör  a neves designer, Piero Lissoni tiszta stílusának, és egyedi, finom textúrájú színkutatásának eredménye.

A gyönyörű meleg színek, egy elegáns színutazás a színskála két végpontja közt, a gazdag semleges és természetes tónusokon keresztül, ahol a színek kölcsönös egymásra hatása a perfekt végeredmény záloga.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect

A színes, díszítő és fedő védőréteg fokozottan ellenáll a különböző mechanikai kitettségnek és sérüléseknek: víznek, karcolásoknak. Ideális bármilyen típusú – fa, fém, műanyag, pvc, mdf – felületen.

Tökéletesen alkalmazható falakon, ajtón, ablakon, bútorokon, játékokon, radiátorokon, dekorációs tárgyakon, kül-és beltéren, új és régi darabokon egyaránt.

A selymes tapintatú festék gyorsan szárad, színe az idő folyamán nem változik, nem sárgul. Ecsettel, hengerrel, vagy szórással könnyedén felhordható a kívánt felületekre.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect

A Kerakoll Design House Decor neutrális színeivel, visszafogott megjelenésével, valamint felületének finom érintéseivel, mind a  kortárs design belsőépítészeti trendjeinek hatásos aláfestői.

Attraktív felhasználási módjai korlátlan lehetőséget kínálnak a terek és tárgyak személyre szabott átalakításához, miközben harmóniát és egyedülálló eleganciát teremtek közöttük.

További értékes tulajdonsága, a padló és a falak színfolytonosságának, valamint kiegyensúlyozottságának megteremtése az enteriőr és exteriőr környezet bútorai és tárgyai között.