INOUT GARDEN

Kerakoll Design House – Decor, kreatív felület kialakítás

A KERAKOLL DESIGN HOUSE – DECOR egy olyan különleges műgyanta, mely legváltozatosabb felületeken képez egységes védő- és újradesignolt felszínt.

A környezetbarát, két komponensű vízbázisú anyag alkalmas ajtók, ablakok, lámpatestek,  fűtőtestek, oszlopok, rácsok és bútorok felújítására. Emellett lakberendezési kiegészítők felületeire könnyen alkalmazható, úgy hogy azok tökéletesen harmonizáljanak pl. egy megújult enteriőrrel.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect

A WARM kollekció 10 féle színében elérhető KERAKOLL DESIGN HOUSE – DECOR, azonban nem csupán tárgyak felületkezelésére használható.

Tökéletes vizuális élményt nyújt falakon, padlókon, ajtókon, és ablakokon is. A Warm hangulata a textúrák, a felület és a színek exkluzív, kifinomult kutatásának gyümölcse Piero Lissoni összetéveszthetetlen stílusában.

A Warm egy elegáns kromatikus utazás a fehértől a feketéig, a semleges és természetes tónusok  gazdagságán keresztül , ahol az egyes színek azonosságát a többiek jelenléte növeli.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect
kép forrása: Rachele Biancalani Architect
kép forrása: Rachele Biancalani Architect

Semleges földszíneivel és extra matt, selymes tapintású felületével tökéletesen illeszkedik a kortárs design belsőépítészeti trendjébe.

Kreatív felhasználási lehetősége számtalan lehetőséget nyújt az terek és tárgyak egyedi alakításához, és utánozhatatlan  eleganciával alkot vizuális egységet ablakok, lámpák, radiátorok és kiegészítők közt.

Alkalmas padlók és a falak kromatikus folytonosságát kialakítani, miközben egyedülálló összhangot teremt a hasonló tónusokban kezelt különféle lakberendezési tárgyakkal,  bútorokkal, kül- és beltéren egyaránt.

kép forrása: Rachele Biancalani Architect