INOUT GARDEN

Kerakoll Design House Legno +Color – parketta kortárs stílusban

A Kerakolor Design House Legno+ Color parketták új dimenziókat nyitnak a a fa padlók designjában. A parketta meleg, sokoldalú, esztétikus megjelenésű, és bármilyen környezetben alkalmazható.

A parketták a belső építészet egyik legnépszerűbb burkolatai. Alkalmasak padlóra és falakra, minden helyiségben, lakásokban és közintézményekben egyaránt.

A Kerakoll Design House Legno + Color felületei a leginnovatívabb és legkorszerűbb megoldások az enteriőr designban. Még tovább fokozzák ennek az amúgy is pompás alapanyagnak az egyediségét és az esztétikai szabadságát.

A Legno + Color padlókat az autentikus, hagyományos kézműves parketta ihlette. Kizárólag értékes szlavón tölgy alapanyagokból készülnek, kiemelkedő fizikai és esztétikai jellemzőkkel.

A prémium  minőségű szlavón tölgy garantálja a nagy stabilitást, ellenállást és a nedvességváltozáshoz való alkalmazkodást.

Gyönyörű felülete egy speciális gyalulási móddal,  kézi csiszolással és fogazással – gatterolás – készül.  Ez az eljárás minden egyes parketta szálat egyedivé és exkluzívvá tesz.

Kereakoll Design House Legno + Color színek

A tökéletes szilárdságú, és vetemedésmentes Legno + Color parketták felülete a helyszínen nyeri el végleges küllemét.

Megjelenésüket Piero Lissoni Warm kollekciójának 10 meleg színárnyalatú festékével, minden esetben egyedileg lehet az enteriőr stílusához, és színvilágához igazítani.

A natúr színvilág kedvelőinek a Legno Nat a megoldás, amely a fa természetes színét érintetlenül hagyva képez láthatatlan védő bevonatot a parketta felszínén. Ez a design a 1930-as évek padlóinak és falainak tiszta és alapvető stílusára utal.

A Kerakoll Desig House Legno + Color parketták háromféle méretben készülnek.  Ezek a méretek – Small (42 x 300 x 10 mm)  Medium ( 50 x 400 x 10 mm) Large (70 x 1250 x 10 mm). Három egymástól független stílust és látványt kínálnak a terek kialakításához.

INFORMÁCIÓ