INOUT GARDEN

Kerakoll Design House Legno, a parketta új értelmezése

A KERAKOLL DESIGN HOUSE Legno egy 10 mm vastag, válogatott natúr szlavón tölgyből álló parketta design, melynek színeit és felületi védelmét minden esetben a helyszínen alakítják ki.

A Legno Large parketták többrétegű, keresztirányú nyírfa hordozórétegre épülnek, míg a Small és a Medium kollekciók 100% szlavón tölgyfából készülnek. Mindezek tökéletes szilárdságot, és vetemedésmentességet garantálnak. A  szlavón tölgy felszínét jellegzetes, gatterolással kialakított felületi jelek, ferde irányú rovások dekorálják. Ettől az eljárástól nyerik el a parketták durva, rusztikus küllemüket. Az így kialakított felület igény szerint a KERAKOLL DESIGN HOUSE tíz, meleg színárnyalatú festékével egyedileg lehet az enteriőr stílusához, és színvilágához igazítani.

A 3 méretben készülő Legno teljesen független stílust és kivitelt kínál a piacon lévő bármely más parketta rendszerrel szemben.

Méret: 42 x 300 x 10 mm

Lerakási mód: 6 féle

Méret: 50 x 400 x 10 mm

Lerakási mód: 5 féle

Méret: 70 x 1250 x 10 mm

Lerakási mód: 2 féle

A Kerakoll Design House Legno parketák a New York-i  SoHo régi ipari épületeinek kortárs stílusát képviselik. Testre szabott textúrájuk olyan egyediséggel ruházza fel a parkettákat, ami a belsőépítészeti tervezés top termékei közé emeli.

Maradéktalanul alkalmas padlófűtés esetén, illetve konyhai és fürdőszobai alkalmazásra, ahol fröccsenő víz terhelésnek van kitéve. Nem alkalmas azonban folyamatos víz terhelés, pl, zuhanyzók belső tereinek burkolására!

A termékek teljes egészében olasz mesteremberek által kézzel készülnek, melyek célja, hogy minden elem egyedi és iparilag nem reprodukálható legyen.

Az új, különleges megjelenésű parketták selymes szatén felületükkel gyönyörűen illeszkednek az igényes enteriőrök elegáns világába.

A Legno  parketta gyűjtemény teljesen független stílust és kivitelt kínál minden más, a piacon lévő parketta rendszerekkel szemben. A Kerakoll Design House termékek egyedi stílusa lehetővé teszik a tartós, stílusos és puha, selymes tapintású parketta design kialakítását.

Színek tekintetében a Legno+Color termékek mindegyike Piero Lissoni Warm kollekciójának 10 természetes, meleg árnyalatában kapható.kapható, míg a LegnoNat, a természetes natúr design kedvelőinek nyújt megoldást, láthatatlan felületi védelmével. Mind a Legno+Color, mind a LegnoNat, magán és közintézményi felhasználásra egyaránt alkalmas.

INFORMÁCIÓ