INOUT GARDEN

Kerakoll Design House – Paint, a festék másképp

A KERAKOLL DESIG HOUSE – PAINT, a falfestékek legújabb, és legsokoldalúbb fajtája.

A PAINT ásványi eredetű, vizes bázisú festék, színes ásványi anyagokkal pigmentálva, mely kiemelkedő lélegzőképességgel bír. Aktívan ellenáll a penésznek és gombáknak illetve a baktériumok terjedésének.

 

A KERAKOLL DESIGN HOUSE – PAINT nem mondható a szó megszokott értelmében vett, hagyományos festéknek. Egy különleges összetételű, innovatív, paszta sűrűségű festék, ami  lehetővé teszi különböző látványos, és bársonyos tapintatú textúrák előállítását.

 

Érdekességét és egyediségét, a különféle eszközökkel alakítható mintázatok adják. Ezzel a tereket rendkívül kifinomulttá és elegánssá teszik, miközben tökéletes 3D hatást is nyújtanak.

Színei, PIERO LISSONI WARM kollekciójának mind a 10 színében elérhetők, a fehértől a homokszínen és kakaó barnán át egész az ében feketéig.

A PAINT által manuálisan létrehozott felületek egyszeri és megismételhetetlen vizuális élményt nyújtanak. A festék felszínén kialakított változatos mintázatok, a mikrobarázdák, a karakteres csíkozás, vagy épp textilnyomott hatás, mind az innovatív anyagban rejlő, egyedi tulajdonságokat bizonyítják.

A különböző dekorációs hatásokat a vízzel különböző arányban történő hígítások, és a változatos felhordási módok teszik lehetővé.

Így alakítható ki:

  • mikrovonalas hatás – vízszintesen, ecsettel való felhordás révén
  • szövet hatás – keresztezett rétegekben, ecsettel való felhordás révén
  • bársonyos, egyenletes felületű megjelenés – hengerrel, vagy ecsettel felhordott és szétterített, hígított festék alkalmazásával

Kerakoll Design House – Paint, a kortárs designban

A belsőépítészet védő és dekoráló megoldásként egyaránt használja, hiszen tulajdonságai révén tökéletesen alkalmazható:

  • nedvesség elvonó, lélegző vakolatként
  • új, színezett dekorációs vakolatként
  • a falazati hordozó réteghez jól tapadó régi vakolatok megújításaként
  • valamint épp, szintetikus vakolattal, festékkel, vagy műanyag burkolattal ellátott felületek fedéseként

A KERAKOLL DESIGN HOUSE – PAINT vízszintes és függőleges felületeken ( mennyezetek és falak) a házak és lakások külső és belső környezetében (zuhanykabin és konyhai vizesblokkok kivételével) épp úgy alkalmazhatók, mint közületi, kereskedelmi vagy szállodai környezetben.

A PAINT óriási felületeket látványosan és egységesen befedni gyönyörű matt hatással, és puha, bársonyos tapintattal.

INFORMÁCIÓ