INOUT GARDEN

Kerakoll Design House Patina – délabré hatású vakolat

A KERAKOLL DESIGN HOUSE Patina, egy természetes, ásványi alapú lélegző vakolat, aktív baktérium- penész- és gombaellenes hatással. Felületén a díszítő kézművesség megkülönböztető jeleit, a finom kromatikus rezgéseket, a jellegzetes erezettséget, hullámokat és változatos szemcsézettséget hordozza.

Mindezeket csak és kizárólag az emberi kéz képes megalkotni, így válik minden felület egyedivé, egyszerivé és megismételhetetlenné.

A kreatív folyamat során a selymes simaságú felületektől, a rusztikus természetes textúrákig bármi születhet.

Az egyedi manufakturális módon létrehozott értékes szabálytalanságok a KERAKOLL DESIGN HOUSE felületeinek egyedülálló tulajdonságai.

Patina különösen szép, valódi  délabré hatást ad a helyiségnek.

Ezzel egyszerre teremt befejezettlenség érzetet, nosztalgikus kopottságot, és varázslatos ódon bájt.

Tökéletesen szimulálja az idő múlását, tompítja „fárasztja” a színeket, mindezt váratlan árnyalatokkal és málló hatású vakolatrétegekkel megjelenítve.

Gyönyörűen illeszkedik minden olyan stílushoz, melyek ezekre a vizuális élményekre, érzetekre és hangulatokra építenek.

Kialakítása négy egymásra épülő, egyszerű lépésben történik, ami alapjaiban megegyezik az általános falfelület kialakításokkal. Maga a struktúra létrehozása kézműves módon glettvassal történik, ami kifinomult egyedi burkolatmegoldást eredményez természetes tónusárnyalatokkal.

 

  • ALAPOZÁS
  • ANYAG FELVITEL
  • STRUKTÚRA KIALAKÍTÁS
  • FELÜLETI VÉDELEM

A KERAKOLL DESIGN HOUSE Patina kifinomult stílusosságával és exkluzivitásával a nagyszerű formai tisztaságú, szuggesztív és elegáns légkör megteremtője magán és közületi enteriőrök függőleges felületein.

INFORMÁCIÓ