INOUT GARDEN

Kerakoll Design House

Kerakoll Design House

A Kerakoll Design House, egy cementet, gyantát, festékeket, és mikro-bevonatokat tartalmazó integrált belsőépítészeti koncepció. Alkalmazásukkal az enteriőr minden helyiségében egyedi, prémium minőségű burkolat megoldások alakíthatók ki.

Egyedi burkolat megoldások – felső fokon

A project megálmodója, a színek és textúrák tervezője, a mai kortárs építészet egyik legmeghatározóbb alakja: Piero Lissoni.

A Kerakoll Design House koncepciót 10 kifinomult, elegáns föld árnyalat építi fel. Az egyes színek identitását a kollekció többi színe, a kölcsönös egymásra hatás és harmónia mentén formálja ragyogó vizuális élménnyé.

A koncepció különleges fal- és padlóbevonatokból, festékekből, dekor glettekből illetve a háromféle méretben létező, vizes helyiségek burkolására is alkalmas parkettákból áll. A Paint falak, a Microresina / Wall a csempék és járólapok felületének, a Decor a fém, fa és műanyag berendezési tárgyak átfestésére alkalmas, a Patina betonhatású felületek képzésére való. A Legno szlavon tölgy parketta a koncepció mind a 10 színében elérhető.

A legnagyobb tervezői szabadságot nyújtják ott, ahol a különböző textúrákat monokróm, egymással harmonizáló designban kívánják megjeleníteni.

A WARM kollekciót 10 neutrális földszín alkotja, melyekkel tökéletes egyensúly teremthető a különböző helyiségek és felületek közt. A felület lehet padló, fém, csempe, fa, műanyag, üveg, vagy beton, kül-, és beltéren egyaránt.

Kiemelkedő értéke, hogy felújítás esetén bontás nélkül régi, de minőségében hibátlan felületre is közvetlenül, egyszerűen, gyorsan és tökéletesen, alkalmazható.

A KERAKOLL DESIGN HOUSE innovatív felületeinek egyedülállóságát minden esetben a manufakturális kivitelezés adja. A felületek, illetve a textúrák iparilag nem reprodukálhatók, minden esetben egyediek, egyszeriek, megismételhetetlenek és utánozhatatlanok lesznek.

Tradícionalitást idéző díszítő kézművesség ez kortárs formában újragondolva. Finom kromatikus rezgések,  különböző szemcsézettség,  jellegzetes erezettség, vagy enyhe hullámok, melyek az emberi kézben rejlő csoda hoz felszínre.

A Lissoni festékek számos ökológiailag kiemelkedő, környezetkímélő tulajdonsággal bírnak.

A lélegző anyagok gomba- és penész mentesek, melyek jellegükből adódóan több tucat vizuális effektek kialakítására képesek. Minőségük tízezerszeres mosásciklusra szavatolt, így probléma mentesen alkalmazhatók kül és beltéren egyaránt.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GREEN BUILDING DESIGN