INOUT GARDEN

Kézműves mestermunka és kortárs burkolatdesign

A FAP CERAMICHE tervezői a közelmúltban folyamatosan kutatták a múltba veszett kézműves titkokat, hogy  a lehető legszebben reprodukálhassák a régi, autentikus motívumokat a kortárs burkolatdesign legújabb darabjain.

Ez egy összetett és izgalmas művészeti folyamat, amelynek célja, óriási érzelmeket kiváltva, valami “régi-újat” adni az építészek, tervezők és belsőépítészek számára.

A FAP CERAMICHE ezért ezeket a régi itáliai motívumokat hatalmas méretű, kortárs kivitelben újra értelmezte, feltárva ezzel a kerámiák új dimenziójának kiaknázatlan lehetőségeit.

Egy művészi folyamat ez, mely az ambiciózus kutatások eredményeként tapasztalatokat és innovációt elegyít a kerámia-, és textilművészet, a kézművesség és a modern technológiák egységbe formálásával.

Ez a múltba visszatekintés már felbukkan máskor is a FAP CERAMICHE kortárs burkolatdesign világában. Több kollekció is visszaidézi az autentikus motívumokat, rendkívül dekoratív, anyagában is tapintható felületekkel, modern formanyelvre átültetve.

Ilyen gyűjtemény például a hófehér  LUMINA, 3D kollekció. Térbeli dekorcsempéi  számos lehetőséget kínálnak a tiszta minimalizmus megteremtéséhez – miközben hamisítatlan romantikát és a kézműves hangulatot árasztanak.

A Lumina kollekció a hangsúlyt a felületek játékára helyezi, ami igazán szépen érvényesül a romantikus csipkemintákon. Egyszerű tisztaságából kifolyólag pedig tökéletesen illeszkedik bármilyen stílushoz.

A MOSAICI DARK SIDE gyűjtemény azzal, hogy gyönyörű grafikai motívumokként lépi át burkolólapok kétdimenziós világát, újraírja a dekorelemek eddigi formáit.

Designját  kifinomult kézműves mozaik minták ihlették, melyekkel hidat épít a stílus és személyiség közt.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT 

További burkolat cikkek a forgalmazótól:

FIOTANESE CEMENTLAP HATÁSÚ BURKOLATOK