INOUT GARDEN

Leonardo üveg – nyitónapok Budapesten

A LEONARDO üveg az egyik legismertebb brand Európában az üveggyártás terén. Az 1859-ben alapított német családi vállalkozás másfél évszázada készíti konyhai- tálalás- és lakásdekorációs üvegtermékeit kiemlekedő minőségben, és látványos designban.

FILOZÓFIA | DESIGN | ÉLVEZET

Mindez mostantól pedig már együtt, egy helyen Budapest szívében, a napokban nyílt új LEONARDO mini butique-ban. Az üzlet, mint egy apró ékszerdoboz, úgy tündököl a Régi posta utca patinás környezetében.

Apró, mert mindössze 25 m2, és tündköl, mert egyedülálló belsőépítészeti kialakításnak köszönhetően, óriási kínálatot mutat be.

Az egyetlen üzlet az országban, ahol a LEONARDO üvegek teljes portfóliója megtalálható, és ami még ennél is különlegesebbé teszi:

a teljes készlet mindössze egyetlen napon belül, raktárról elérhető.

A LEONARDO a legújabb technológiák, a magas kvalitást és koncepciók széles skáláját kínálja vásárlóinak – amik az évek folyamán több nemzetközi design díjat is eredményeztek a brandnek.

Míg a márka ismert designerekkel, addig a budapesti butik az üveg iránt elkötelezett, szakmialag magasan képzett kollégákkal dolgozik.

A KARÁCSONYHOZ KÖZELEDVE, ÚJABB IGÉNY IS RÁIRÁNYÍTJA A FIGYELMET  A LEONARDO ÜVEGEKRE, MIND AZ ÜNNEPI TERÍTÉK, MIND AZ AJÁNDÉKOZÁS KAPCSÁN.

Stílusos tálalás, elegáns poharak, vidám gyerek szettek, gyönyörű lakberendezési tárgyak… Egytől egyig öröm kézbe venni, öröm használni. Amit eddig csak látni lehetett a Shopban, mostantól élőben is megtekinthető, kézzelfogható, megvásárolható.

INFORMÁCIÓ

Márkabolt:
LEONARDO MINI BUTIQUE

 

1052 Budapest, Régi posta u. 2.
+36 20 592 1911
Nyitvatartás:  H-Szo: – 10-19  |  V: 11-16