INOUT GARDEN

Leonardo üveg, Európa kedvenc márkája

A német LEONARDO, ma Európa és a világ egyik legismertebb üveg márkája. A több, mint 150 éves, ötödik generációs családi vállalkozás a minőség, az innováció és a formatervezés elkötelezett képviselője.

A termékek designja egyszerű, mégis megkapó. Hol játékos, hol elegáns – de mindig minőségi.

A LEONARDO egy filozófia – amely a designt és az életörömöt, a „joie de vivre” érzést képviseli.

Üvegtermékeik, poharaik, vázáik, és lakásdekorációs kiegészítőik amellett hogy szemet gyönyörködtetnek, szívvel-lélekkel inspirálnak is.

Fejlesztéseikkel mindig  izgalmas és átfogó termékkoncepciókat kínálnak. Ezt az évek folyamán számos nemzetközi design díjjal is elismerték.

Filozófiájukat, hogy az üveg új élménnyé váljon, minden egyes fejlesztés során következetesen szem előtt tartják.

Ezért közismert és elismert tervezőkkel dolgoznak, akikkel együtt álmodják meg az újabb és újabb LEONARDO kollekciókat.

A közelgő ünnepek az ajándékozás kapcsán is fókuszba állítják a Leonardo üveg design termékeit.

Akár a saját ünnepi terítékünket szeretnénk egy-egy látványos darabbal kiegészíteni, akár szerettünket szeretnénk megajándékozni, számos stílusos darab közül válogathatunk.

Jó hír a Leonardo – és a design üvegek – szerelmeseinek, hogy a cég termékei széles kínálattal és folyamatosan bővülő választékkal újra elérhetők itthon, a márka importőr webshopjában.

A IV. kerületben létrehozott központban hamarosan megnyílik a bemutatóterem is, addig viszont a termékek a nagy raktárkészlettel rendelkező webáruházból rendelhetők. Mivel érzékeny termékekről van szó, azok körültekintően biztonságos csomagolásban és szállítás közbeni törésgarancia vállalás mellett kerülnek kiszállításra.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó és Bemutatóterem:

LEONARDO WEBSHOP

Hasonló cikkek a témában:

LA BOULE PORCELÁNGÖMB ÉTKÉSZLET