INOUT GARDEN

Villeroy & Boch | To Go & To Stay

Villeroy & Boch | To Go & To Stay

Az otthon ízei napközben, bárhol, bármikor, stílusosan…

A porcelán tálkák napjainkban mintha fénykorukat élnék. Müzlis, salátás, rizses, vagy tésztás – mind részei a mindennapi étkezéseknek. Az egészséges reggeliknek, a munkehelyi ebédeknek, vagy az esti nassolásoknak…

A VILELROY & BOCH BELVÁROS  kínálatában kapható TO GO & TO STAY kollekció az otthon ízeiről szól, melyek mindenhová elkísérnek, bármerre is járjunk napközben.

Ma a legtöbb tál és pohár, melyet magunkkal viszünk munkahelyünkre, kirándulásokra, iskolába, leginkább műanyagból készül. Ez pedig valljuk be, sem látványában, sem érzetében nem hozza a minőségi étkezés élményét.

Ezzel szemben a Villeroy & Boch csábító lifestyle termékei, tökéletesen alkalmazkodnak ehhez a  “jövés-menéshez”. A  funkcionális Like To Go & To Stay család ezt a mindennapi  rutint teszi élvezetessé, otthonossá, és stílusossá.

A prémium porcelánból, és robusztus üvegből többféle méretben készülő tálkák és bögrék biztonsággal rejtik az ételeket, italokat. Tökéletes zárásukat a tetőként is funkcionáló tányérok adják. Ezek a gumigyűrűknek köszönhetően biztonsággal cuppannak a tálkák és poharak tetejére.

A porcelán és üveg  “ételhordók” nem csupán szépek, de az innovatív technológiának köszönhetően tökéletesen illat- és cseppmentesen záródnak. Így hosszan megőrzik a bennük tárolt  ételek és italok frissességét, aromáját.

A TO GO designjában a fehér mellett, az autentikus mettlach-i csempék motívumai is felelevenednek. Kék, zöld illetve rózsaszín színekben,  egyfajta tisztelgésként  a múlt előtt – a Mettlachban található több mint 270 éves gyár részéről.

Újdonság: To Go & To Stay

A kollekció új designja a To Go & To Stay, a  finom porcelán mellett robusztus üveg és szilikon kombinálásával is készül. A fehér, menta és áttetsző színű darabok az elődöktől letisztultabb, modernebb formában jelentek meg a közelmúltban.

A szögletes és kerek tálkák klasszikus emeletes ételhordóvá kapcsolhatók, így akár egy többfogásos menüt is bármikor biztonságosan és stílusosan vihetünk magunkkal. Sőt, a csomagolásmentes üzletekben is használhatjuk a különböző tészták, magvak vásárlásakor. Ezzel pedig az megtettük az első lépést a tudatos vásárló kategória felé is.

Szintén újdonság az 500ml-s menta színű és az 1000ml-es fekete italos üveg, melyeket szilikon borítás véd az esetleges sérülésektől. A prémium minőségű porcelán és üveg ételhordók és poharak ízsemlegesek, káros anyag mentesek, nem színeződnek, mosogatógépben és mikrosütőben egyaránt használhatók.

A kollekció, a VILLEROY & BOCH további  kínálata mellett, megtekinthető és megvásárolható Villeroy & Boch belvárosi márkaüzletében Budapesten és a szegedi Villeroy & Boch márkaboltban is.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

1052 Budapest, Régi posta utca 5.
+36 20 523 9834
info@vbshop.hu
https://www.vbshop.hu/
6720 Szeged, Kölcsey utca 2.
+36 20 485 9156
szeged@vbshop.hu
http://villeroyszeged.hu/
További CIKKEK és KÉPEK