INOUT GARDEN

Silestone Loft design burkolat újdonság

A Cosentino Silestone Loft design burkolat kollekciója öt karakterisztikus színből álló új sorozat, melyet az ipari design ihletett –  a világ öt városából…

A gyűjtemény inspirációja a 20. század közepére nyúlik vissza, amikor az elhagyott gyárakat, nagy műhelyeket és raktárakat több fővárosi negyedben tetőtéri lakásokká alakították. A beton, a cement, a  látszó gerendák és a csövek szándékosan alul-bútorozott megjelenése sok otthonban népszerű volt, megteremtve a mai napig népszerű ipari trendet.

Camden

A  kollekciót London egyik legbefolyásosabb alternatív környezete ihlette – úgy jelenik meg, mint a 80-as évek punkja, aki ezer nyelven beszél, választékosan öltözik és művészek százainak ad otthont. A burkolat színét a hiteles, acélos árnyalatok és a lakóterek természetes kopása ihlette.

Designja a racionális szürke puha, finoman szemcsés, és fehér erezetű formájában jelenik meg.

A cementszürke árnyalat homogenitásának köszönhetően bármilyen részlettel könnyen összhangba hozható.

Poblenou

Az ipari forradalom barcelonai centruma ihlette, ami ma is az egyik legmodernebb és legkreatívabb rész a régióban.

A Poblenou különleges, mediterrán melegséget sugárzó ipari jelleggel rendelkezik.

Kozmopolita, mégis külvárosi, régi ipari épületekkel, amelyeket mesés loftokká alakítottak, művészeti galériáktól, bároktól  és üzletektől körbeölelve.

A Silestone Poblenou-t, egy meleg, szürke árnyalat jellemzi, finom erezettel és homokos háttérrel, finoman selymes fénnyel. Ezek így együtt pedig megnyugtató textúrát és családias hangulatot nyújtanak.

Seaport

Seaport  apró tengerparti település, ahol a múlt békésen időz a dokkok, éttermek és üzletek társaságában.

A régi téglák, a kopott beton és a dokkok jellegzetes fája olyan jellegzetes kromatikus tartományt alkot, amely a Silestone figyelmét is felkeltette.

Ez a szín hasonló a sötét, kopott, öreg cementhez, feltűnő fehér árnyalatokkal megtörve – amelyek tökéletesen illeszkednek a luft design burkolat trendjébe.

Nolita

A Nolita New York-i ihletésű szín, melynek  inspirációját New York avantgarde negyede adta. A 90-es évek közepének építészeti identitása egyedi és jellegzetes jelleget adott a Nolita gyűjteménynek.
Ezzel a történelmi háttérrel hozta létre a Cosentino a Loft design burkolat kollekció fehér árnyalatú családját. A Nolita hideg és ipari, fehér és szürke árnyalatokkal keverve. Elegáns, finom vonalat hoz létre, erős kontrasztok nélkül.

Corktown

Detroit a fény és árnyék, a szürkeség, a gőz, és a gyárak városa. E hátrány ellenére néhány évtizede újjáéledt – megújult szépséggel, érdekes és intellektuális régi stílussal. Ez a változás keltette fel a  Silestone tervezőinek figyelmét is, a  Corktown-t, kollekció megálmodásakor.

Színét a legintenzívebb, egyszínű és legmélyebb fekete jellemzi. Az enteriőrben sötét színe gyönyörűen keveredik további intenzív mély árnyalatokkal, melyek még inkább kiemelik a burkolat extra matt felületét.

A szín hatásai felidézik a kopott felületeket, amelyek megtapasztalták az idő múlását.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

MULTISTONE CENTER