INOUT GARDEN

Loft design csaptelep

Loft design csaptelep

Az amerikai WATERMARK nevéhez fűződik a loft design csaptelep egyik legpazarabb kollekciója. Az anyaghasználatában és megjelenésében is ízig – vérig ipari csaptelepek engem lenyűgöztek. A modern környezettől elvonatkoztatva – mintha valóban egy 50-es évekbeli gyár mosdójában bolyonganék…

A loft design csaptelep kollekció fürdőszobai és konyhai (erről később) csaptelepekből, és azoknak többféle variánsából áll.

A 4 különböző magasságú és megjelenésű mosdó-, kád-, és zuhanycsaptelep kifolyóvégeinek rácsozata, valamint autentikus stencil feliratai azontúl, hogy gyönyörűek, valami egészen elképesztőn eredeti hangulatot árasztanak.

Mindemellett pedig természetesen a legmodernebb technikai tulajdonságokkal bírnak.

A design díjas csaptelepek a puszta funkcionalitásig lecsupaszított esztétikát mutatják be. Az ipari gömbcsapokra és vízvezeték-szerelvényekre emlékeztető alkatrészeket használva a csaptelepek egyedülálló látványt nyújtanak – modern tudással kombinálva.

Innovatív, un,. hydroprogresszív szeleppel szabályozzák a víz áramlását és a hőmérsékletét, ami ökológiai és energiatakarékosság szempontjából is a legjobbak közé emeli a csaptelepeket.

Egy mondatban összefoglalva:  az ELAN VITAL egy autentikus design, jövőbe mutató, időtlen minőségben…

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

WATERMARK DESIGN  

További képek a forgalmazó kínálatából:

Még fürdőszoba téma:

ITT