INOUT GARDEN

Luxs ágy a pihentető éjszakákért

Luxs ágy a pihentető éjszakákért

A valódi luxus ágy fogalma sokkal többet takar, mint egy elegáns ágy a hálószobában.

Design, ergonómia, kényelem, prémium minőségű anyagok, professzionális kivitelezés, és garancia. Mindezek így együtt különböztetik meg a luxus ágyat a mindennapi fekhelyektől.

Az adam21 prémium minőségű Timber ágyai minden egyes részletükben kimerítik a luxus ágy fogalmát. Egyéni megrendelésre készülnek, havasi cirbolyafenyőből, illetve rusztikus tölgyből, teljes egészében kézműves kivitelezéssel.

A cirbolyafenyő ágyak a fa speciális tulajdonságaiból adódóan élettanilag  a legjobb alvásminőséget biztosítják. Az ágyak könnyed, letisztult skandináv design jegyeket hordoznak, melyek a változatos, egyedi igényre szabott kárpitozásnak köszönhetően minden esetben más és más megjelenést nyújtanak.

Az adam21 Timber luxuságyai a legszebb szövetekkel, illetve világviszonylatban is a legértékesebb bőrkárpitozással készülnek. A króm-cserzett marhabőrök semmilyen felületi festést nem kapnak, csupán natúr olaj és balzsam kezelést.

Tapintatuk sima, puha, bársonyos, mi több, felületük kellemesen illatos.

A Timber ágyak gyönyörű bőrrel kombinált fejvégei az adam21 és a CAPOLAVORO Manufacture közös együttműködésében készülnek. A Capolavoro piaci pozícióját hűen tükrözi partnerköre: yacht villa és hotel projektjei közt a  legnagyobb megrendelők találhatók Stickl Yachts és a WIA elektromos yachtok gyártója egyaránt a Capolavoro csapatát választották a fedélzeti párnázatok gyártására.

A gyönyörű bőr, Beat fejvégek ebben a professzionális manufaktúrában készülnek. A fejvégek  szépségét tovább fokozza a különleges megjelenésű varrásminta, mely a legértékesebb bőrbútorok jellegzetes design öltése.

Minden egyes feldolgozásra került bőr egyedi, és “történéseket” visel magán.  Olyan sérüléseket, szúrásnyomokat vagy sebeket, melyek az évek során a természetben keletkeztek.

Használatuk során folyamatosan érnek, patinásodnak, ami az idő múlásával tovább fokozza a Timber ágyak időtlen luxus eleganciáját.

INFORMÁCIÓ

Az egyedi TIMBER ágyak gyárója és forgalmazója:

NAGY ÁDÁM JÁNOS ASZTALOS