INOUT GARDEN

Magyar design – intarziás, tömör fa éjjeliszekrény

A hálószoba nélkülözhetetlen eleme az éjjeliszekrény, vagy egy azt helyettesítő lerakóasztal.

Lébényi Anna – VUUV WORKS – a hagyományos intarzia berakást gondolta újra, mellyel modern, kortárs formát adott ennek a hálószobabútornak. A fiatal Európa bajnok asztalos, Nagy Ádám János készítette a bútor tömörfa korpuszát.

Lloyd 

Levete

Elly

Fekete dió éjjeliszekrény

Natúr juhar éjjeliszekrény

Natúr juhar éjjeliszekrény

A kézzel vágott intarziás éjjeliszekrény különlegességét egyedi formája és gyönyörű berakása adja. Maga az éjjeliszekrény egy, egyajtós, zárt kubus forma, ami lábbal és láb nélkül is rendelhető.

A lába dió- vagy cseresznyefából választható. Lábak nélkül lebegő szekrényként, falra is rögzíthető.

A szekrény anyaga dió, míg az intarzia berakások a legszebb válogatott kőris, tölgy, fekete dió, mahagóni, európai juhar, bükk, amerikai cseresznye, körte, FSC® minősítésű valódi fafurnérokból készülnek.

A Lloyd-al megegyező küllemű éjjeliszekrény, egészen világos kőrisből készül. Az intarziák tölgygyökér, mahagóni, európai juhar, juhargyökér, amerikai meggy, és körte furnérok.

A különbség a felhasznált fafajtákban és az intarzia berakás formájában rejlik. Míg a Lloyd designját egy geometrikus forma, a szabályos téglalapok változatos mérete alakítja, addig a Levete random, organikus mintázatokból építkezik.

Klasszikus éjjeliszekrény design, kecses, magasra állított lábakon. Az egyfiókos, asztalszerű éjjeliszekrény fedlapjának véletlenszerű megjelenést nyújtó intarziája, gondos, és hosszan tartó tervezés eredménye.

A különböző színű és rajzolatú fafajták, a kőris, tölgygyökér, mahagóni, európai juhar, juhargyökér, amerikai cseresznye, és körte, furnérok gyönyörűen keverednek, folynak egybe, vagy épp keresztezik egymást.

Együttműködés a Vuuv Works Stúdióval 

Az adam21 éjjeliszekrényei egy előremutató együttműködés keretében készülnek, a Lébényi Anna vezette Vuuv Works stúdióval.

A Vuuv Works csapatának minden tagja egy filozófia mentén gondolkodik: ezt pedig a kézműves hagyományok ápolása, valamint a felelős, környezettudatos életszemlélet.

A Vuuv Works kooperációban született termékek, köztük az adam21 bútorok is a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után.

A felhasznált alapanyagokért cserébe, fák telepítésével  kompenzálják a természetet, de ezt is egészen egyedülálló módon.

Őshonos gyümölcsfákat ültetnek az iskolák, óvodák kertjeibe, ezzel nem csak a természetnek adják vissza azt ami az övé, de a felnövekvő generáció számára is egy felelős, környezettudatos jövőképet mutatnak.

INFORMÁCIÓ