INOUT GARDEN

Mirage kézműves jellegű mediterrán burkolat

Talán még sosem volt annyira fontos, mint napjainkban, hogy a környezet ahol élünk, egyre inkább a fenntartható építészeti megoldások, a technológiai innovációk, és az esztétikum tökéletes keveréke legyen. Ez a szempont nem csak a nagy beruházásokra, ipari létesítményekre érvényes, hanem otthonainkra is,    ahol a külső és a belső világok egensúlyának megteremtése a jólétünk és regenerálódásunk záloga.

Az olasz MIRAGE® hosszú évek elkötelezettje annak a burkolat design gyártásnak, mely ennek szellemisége mentén dolgozik.

Alacsony környezeti terheléssel, maximális újrahasznosítással és világelső innovációkkal teszi le voksát a társadalmi jólét és a fenntarthatóság mellett.

2022-ben az őszi Cersaie kiállításon ennek szellemiségében mutatták be újdonságaikat, melyek mindegyike a jobb életvitel ösztönzésére született.

MIRAGE | MAND mediterrán burkolat 

A kollekciót a kézműves technikák világa ihlette, ahol az emberi kéz munkájáról tanúskodó egyenetlenségek elevenítik meg az idő múlását.

Az ily módon, manufaktúrálisan létrehozott random tökéletlenségek teszik egyedivé a MAND elemeit.

A színek semlegesek, a meleg fehértől a terrakottán át a világosszürkékig terjed a paletta. Megjelenésük egyszerűséggel átformált transzverzális stílusa teszi lehetővé, hogy hatásos designja a mediterrántól a country-n át a letisztult skandináv stílusig, mindenütt megállja a helyét.

Felületét különböző fénytörésekkel, reflexiókkal, emociókkal és textúrális mélységekkel  játszó, megkapó struktúrák jellemzik.

Hatalmas tervezési szabadságot kínál  és a legváltozatosabb kreatív formákban burkolható:

egyenesen

négyzetesen

lépcsőzetesen

vízszintesen

függőlegesen

halszálka mintában

MIRAGE | MAND burkolat színek, struktúrák és méretek

A MAND ötféle struktúrában, háromféle méretben, és háromféle színvilággal készül.

Színek:

semleges törtfehér

puha szürke

autentikus terracotta

Moduláris méretek:

300 ×450 mm

600 × 600 mm

600 × 1200 mm

Struktúrák

MELLOW
NORTH
ARMOR
MUSE
DAWN

RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓ A FORGALMAZÓ ELÉRHETŐSÉGEIN

MÉG TÖBB CIKK A FORGALMAZÓ BURKOLATAIRÓL