INOUT GARDEN

Mediterrán mosogató, rozsdamentes acélból

Az innovatív BLANCO CRONOS mosogató a szoknyás mediterrán mosogatók újragondolásakénttárja fel a rozsdamentes acélban rejlő művészi lehetőségeket.

Ezek az egyszerű, tiszta vonalvezetésű  Farmhouse-stílusú mosogatók, a STEELART acélmosogatók összes kiemelkedő tulajdonságát hordozzák.

Különösen figyelemre méltó a mosogató szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült első köténye, amelynek matt felülete tökéletesen illeszkedik egy kortárs módon újragondolt mediterrán konyhadesignhoz.

MITŐL KÜLÖNLEGES EZ A MODER, MEDITERRÁN MOSOGATÓ?

Egy technikai újítás révén a romantikus kötényfront magassága egyedi módon testreszabható, így egyrészt összehangolja a konyharendszert, másrészt a legnagyobb harmóniával és természetességgel illeszkedik a konyharészek magasságához.

A jellegzetes farmhouse stílusú mosogatóforma – az innovatív acél alapanyaga miatt – stílusosan keveredhet napjaink divatos, kortárs urbánus/loft konyhadesignjával.

Amikor a felmerül az igény a vidéki hangulat romantikájának átültetésére egy modern belső térbe, akkor a BLANCO CRONOS az egyik legtökéletesebb választás ennek megvalósítására.

A Cronos mosogató alapja egy kézzel készített Blanco Claron XL egytálas mosogató. Ez a típus hatalmas, 80 centiméteres méretével és elegáns szögletes minimalista designjával került a tervezői figyelem középpontjába.

További fontos technikai részletei az olyan speciális Blanco funkciók, mint a kiváló minőségű C-overflow® túlfolyó vagy az új, gyönyörűen formázott InFino® szűrőkosár és lefolyórendszer.

A minimum 80 cm széles konyhaszekrénybe szerelhető  BLANCO CRONOS XL 8 különféle beszerelési lehetőségeket kínál:

  • U aláépíthető változat – ideális a felújításhoz
  • IF lapos kerettel munkalapszintbe építhető
  • IF/A munkalapszintbe építhető medence, csaptelep sávval

Az XL 8-IF típus további tartozékokkal is rendelkezik. Ilyen például a dióból készült vágódeszka, melyek a vágódeszka funkción túl, a mosogatón csúsztatva további mobilizálható munkafelületet is nyújtanak.

Az extrán nagyméretű acélmosogatók tökéletes kiegészítője a BLANCO magas ívű, rugós keverő csaptelepe, a szálcsiszolt  rozsdamentes acél Blancoculina-S Duo. A kettő együttes látványának tökéletességéhez – kétség nem fér…

A BLANCO mosogatók és csaptelepek teljes kínálata és részletes szakmai tanácsadás  a forgalmazó bemutatótermében Budapesten az I. kerületben: