INOUT GARDEN

Milyen lehetőségeket rejtenek az innovatív Trespa burkolatok?

A Trespa magas nyomáson és hőmérsékleten préselt, homogén farost erősítésű, hőre keményedő, műgyanta bázisú, nagytáblás sík lemez. A lemezek felületképzése is a legfejlettebb technológiák alapján, pigmentált műgyanta alkalmazásával készül.

Professzionális minősége, kiemelkedő tulajdonságai, és változatos megjelenése korlátlan lehetőséget nyújt a homlokzati és a beltési burkolásra.

Jóval több, mint egy burkolat – egy minőségi design, egy eszköz a kortárs tervezők, építészek, belsőépítészek kezében.

Az ötvennél több alapszín, valamint a trendkövető struktúrák és az egy-, vagy adott esetben mindkét oldalon dekoratív felülete, kreatív lehetőségek tárházát hordozza, a homlazatok, lépcsők, falak, korlátok, térelválasztók designjának kialakításában…

Rendkívül sokoldalú anyag, lemezei egymással és más építési anyagokkal – fával, betonnal, üveggel – könnyen kombinálhatók,  felhasználásásukkal attraktív, egyedi hatások alkíthatók ki.

A Trespa burkolólemezeivel a kültéri homlokzat design mintegy folytatásként, „befordítva” az enteriőrbe, ideális és tökéletes megoldás egy-egy arra érdemesnek szánt falrészlet kiemelésére.

TRESPA | VIRTUON – extrém ellenálló képesség

A legnagyobb igénybevételnek kitett helyekre kifejlesztett burkolólemez, melyet extrém megjelenés és extrém ellenállóképesség jellemez.

A legtökéletesebb választás azokba a speciális követelményű beltéri helyiségbe, ahol az esztétikum mellett a higiénia, a fertőtleníthetőség, és a tartósság az elsődleges szempont.

A VIRTUON számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik:

megmunkálás egyszerű, könnyen vágható

ütésálló

kopásálló

karcálló

vízálló

könnyen tisztítható

sterilen tartható

nehezen éghető

környezetbarát

TRESPA | TOPLAB PLUS – professzionális laboratóriumi burkolat

A laboratóriumok minden esetben különleges burkolati megoldásokat kívánnak, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet folytatnak.

A TRESPA Toplab Plus burkolólemezei amellett, hogy esztétikusak, kielégítik az összes olyan laboratóriumi követelményt, melyek egy kémiai, biológiai vagy fizikai laboratóriumban szükségesek mind munkafelületek, mind falburkolatok terén.

Emellett tapintuk kellemes meleg érzetet ad, komfortérzetük mind vízuálisan, mind érzetében maradéktalan. Tulajdonságai megegyeznek a Virtuon tulajdonságaival, azzal a plusszal, hogy a Toplab Plus a laboratóriumi körülményekhez igazodva vegyszerálló is.

TRESPA | METEON – rendkívüli tulajdonságok kint és bent

A legjobb választás, amikor  a homlokzatburkolati designt beltérben szeretnénk folytatni, és a kültéri homlokzattal megegyező burkolatot kívánunk a benti falakon is megjeleníteni.

A METON burkolótáblák egy különleges gyártástechnológiának köszönhetűen kiemelkedően magas, időjárásállósággal, színtartóssággal bírnak.

Emellett tökéletesen tolerálják a fizikai-kémiai behatásokat és a vegyszerekkel való érintkezést. A Trespa burkolólemezekre jellemző értékes tulajdonságok mellett érdemes kiemelni a Meteon egyedül állóan  zárt felületi struktúráját, ami a graffitik maradandó burkolat károsítása ellen véd hatásosan.

Hatalmas színválasztékban, színben és változatos felületi mintákban ( pl: fa, kő hatás) fényes, matt és félfényes kivitelben készülnek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

TOVÁBBI LAMBDA SYSTEME CIKKEK