INOUT GARDEN

Ragasztás nélküli, mobilizálható kerti burkolat

A 20 mm vastag mobilizálható kerti burkolat legnagyobb előnye a ragasztásmentes lerakási mód és a variálhatóság. Nem szükséges aljzatbeton, nem kell szigetelés, nem kell speciális nagylapokhoz való rugalmas, kültéri ragasztó, nem kell fugázó…

Keope - Ikon

Így, ha szeretnénk,most ősz végén is gond nélkül lerakhatók a kertben. Ha pedig tavasszal kiderül még sincs jó helyen a kerti út, akkor egyszerűen felvesszük és odébb tesszük.

Ha a teraszt kell újraburkolni a lehető legegyszerűbb, legokosabb  és leggyorsabb módon, akkor is ezek a speciális,  ellenálló,  2 cm vastag, térkő jellegű greslapok a legjobb választás.

Ezzel az intelligens kerti burkolat alternatívával a régi burkolati rétegrend helyén gyorsan és egyszerűen lehet létrehozni új burkolatot.

 

Mindegy, hogy teraszról, kertben kialakítani egybefüggő járdáról, tipegőről, vagy pihenőhelyről van szó.

Mobilizálható kerti burkolat lerakása

Amennyiben a régi burkolat jó minőségű, csupán már nem tetszik, elegendő beépítési magasság esetén a régi burkolólapok fáradságos, költséges és időigényes eltávolítására sincs szükség.

A 20 mm greslapok akár csak a hagyományos térkövek, ragasztás nélkül, szárazon kavicságyazatba vagy homokágyazatba rakhatók. Teraszon igény szerint ragaszthatók is de az igazi erősségük az emelt, vezetékeket rejtő álpadló rendszeres lerakási mód.

Mivel talajhoz rögzítésük nem szükséges, így könnyen s gyorsan telepíthető, szükség esetén elbontható, áthelyezhető.

A térkő jellegű gres kerti burkolat speciális elemei alkalmasak medencék környezetébe,  lépcsők fellépőjére, melyekkel kiválthatók a medence körüli burkolattól eltérő anyagú és színű túlfolyó vályúk, vagy akár a klasszikus tömör fa lépcsőlapok.

Az olasz KEOPE  a 20 mm-es mobilizálható kerti burkolat kínálata mellett a cégnek léteznek még nagyobb teherbírással rendelkező, 30 mm-es vastagságú változatai is.

Ezek a burkolatok változatos méretekben és textúrákkal, jellemzően természetes, beton, kő és cementhatással készülnek.

Keope - Sight
Keope - Sight
Keope - Moov
Keope - Sight
Keope - Midlake
Keope - Swisstone
Keope - Swisstone
Keope - Percorsi Smart

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT