INOUT GARDEN

Mobilizálható kerti burkolatok, már 30 mm vastagságban is

A mobilizálható kerti burkolatok néhány éve törtek be a kültéri designba. A  20 mm vastag innovatív kültéri lapok tökéletesen ötvözik az esztétikát, a minőséget és magas műszaki teljesítményt, garantálva ezzel az új generációs burkolatok több évtizedes problémamentes kültéri alkalmazását.

A GOLDENGRES-DADO BT számos kreatív megoldást kínál, melyek megvalósításával igazán egyedi designt hozhatunk létre a kertben.

Ez az intelligens kerti burkolat alternatíva az úgynevezett szabadon lerakható  gres burkolat, amivel a régi  burkolati rétegrend helyén  lehet gyorsan és egyszerűen létrehozni új burkolatot, illetve lehet a kertben kialakítani járdát, tipegőket, pihenőhelyeket. Ahol pedig elegendő a beépítési magasság, ott a régi burkolólapok fáradságos, költséges és időigényes eltávolítására sincs ezután szükség.

Előnyeiket ma már szinte mindenki ismeri: hasonlóan a hagyományos térkövekhez, ragasztás nélkül, kavics-, vagy homokágyazatba is rakhatók, burkolhatók szárazon, illetve emelt, vezetékeket rejtő álpadló rendszerbe is.

Ezek a burkolatok a medence környezetében az egységes látvány érdekében végigfutnak  a teraszon, majd a kollekciót kiegészítő túlfolyórácsban folytatódnak, ahonnan bebuknak a medencébe, annak belső burkolataként.

Most pedig már nem csak burkolatként, de akár kültéri bútorok, asztalok, épített pihenőpadok, kültéri kutak, virágtartók vagy konyhák formáiban is hódítanak a magán-, és intézményi kertekben.

A különböző léptékű, akár giga méretű burkolólapok készített kreatív kertberendezések tökéletesen időtállók, az időjárás viszontagságait, a fizikai és mechanikai hatásokat tökéletesen tolerálják.

A greslapokból tervezett kültéri bútorok különösen szépen összehangolhatók a kerti burkolatokkal. Tervezhettők azonos lapokból, vagy egy textúra családon belül, de más árnyalatokból.  A különböző léptékű burkolatok kombinálhatók egymássak, de kiegészíthetők a kollekciók különféle dekorlapjaival is.

Ebből adódóan az elkészült kertberendezés lehet ultramodern, minimista, de akár, romantikus, mediterrán stílusú is – például egy mozaikdekorral kombinált épített konyha esetén.

Ezzel azonban még közel sincs vége a kreatív lehetőségeknek. Az olasz  MIRAGE kínálatában léteznek olyan speciális elemek, melyek kerékpártartókként funkcionálnak, illetve olyan íves burkolólapok, melyekkel bármekkora méretben, elegáns és dekoratív módon oldhatók meg a fák körüli burkolások. Ezek a megoldások elsősorban proktek és közterületek esetében kerülnek szóba.

Újdonság: Evo 3/e™ 

A közelmúltban a MIRAGE kínálatába is bekerültek a különleges,  30 mm vastag burkolatok.  Ez az Evo_ 3 sorozat a kortársépítészet aduásza a kültéren.

A 60×60 és 40×60 cm-es méretekben kapható innovatív kőporcelán burkolatok a jelenlegi legjobb megoldások a nagy igénybevételnek kitett területeken, ott, ahol nem szeretnénk pl. térköveket alkalmazni.

Minden típusú fektetési rendszerhez alkalmas: rakható szárazon, vagy álpadlós rendszerekben, (így bármikor mobilizálható) de ragasztható is – 4mm-es dilatációs hézaggal – a megfelelő aljzathoz.

Rendkívül nagy stabilitás és törésállóság jelllemzi. Így nem csak a magánkertekben, hanem városi környezetben is tökéletes minden extrém terhelésnek kitett helyen. Azonban mennyiben ilyen helyen kerül alkalmazásra, mindenképp a ragasztott lerakási mód ajánlott.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT 

További burkolat cikkek a forgalmazótól:

FIOTANESE CEMENTLAP HATÁSÚ BURKOLATOK