INOUT GARDEN

Nagy teljesítményű, Elica design páraelszívók

Nagy teljesítményű, Elica design páraelszívók

Az Elica design páraelszívók új generációja mára messze túlnőtt  az egyszerű és egyetlen szagelszívó funkción. A korszerű technológiát képviselő 21. századi készülékek, egyszerre töltik be az elszívó berendezés, a világítótest, és a modern design alkotás szerepét a konyhában.

Ilyenkor karácsony táján azonban még inkább előtérbe kerül fontosságuk, hiszen talán ilyenkor a legnagyobb a forgalom a konyhában. A káposzta, a hal, a sütemények illata ugyan csábító, azonban mindezek a frissen mosott függönyökbe,  kárpitokba és egyéb lakástextilekbe beívódva, már alaposan tönkreteszik az otthon tiszta, friss illatát.

A nagy teljesítményű ELICA design páraelszívók lehetővé teszik az  igen komoly méretű légterek tisztítását, csendes működésük pedig a nappalikkal egy légtérben lévő konyhák esetén is zavarmentes használatot biztosít.

Sokuknak használaton kívüli látványa is különleges, formabontó küllemükkel, anyag használatukkal egyszerre idéznek csillárt, képet, vagy térbeli műalkotást.

Egy modern konyhai páraelszívó  ma már szinte mindent tud, azonban a téma olasz innovátora ezt a tudás egy újabb intelligens, és a maga nemében egyedülálló eszközzel az  SNAP-al egészítette ki.

A forradalmian új rendszere innovatív érzékelőinek köszönhetően, akár önállóan, akár az Elica elszívóival  együttműködve folyamatosan figyeli, ellenőrzi és  méri a beltéri levegő állapotát.

Amennyiben a füst illetve a szagok a levegőben meghaladják a páraelszívó szűrési képességét, akkor az elszívó egy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül aktiválja az ötféle üzemmódban működő  Snap-ot, amely automatikusan visszaállítja az optimális levegő értékeket a lakásban.

A Snap nem egy, a páraelszívóra rásegítő megoldás, hanem egy attól függetlenül is működő, önálló, intelligens levegő ellenőrző rendszer, mely adott esetben a tiszta külső levegő beszívására, és belsőtérbe juttatására is képes.

Innentől kezdve pedig mi akadálya lehet a tiszta friss levegőnek és az illatos lakásnak karácsonykor?

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA