INOUT GARDEN

Óriás, rusztikus mosogató

Óriás, rusztikus mosogató

Rusztikus mosogató – a mediterrán, provence-i, farmhouse, country konyhák jellegzetes kötényes, szoknyás mosogatója…

Számtalan jelző, egyetlen mosogató medence típusra, ami nem más mint a parasztkonyhák óriás méretű szögletes mosogatója, legyen az a vidéki Angliától kezdődően, Olaszország dimbes-dombos falvain át, a levendula illatú francia településekig Európa szerte bármerre is …

Rusztikus mosogató design – újraértelmezve

A jól ismert formák, minták, színek és anyagok gyakran inspirálják az új tervezési trendeket. Pont így történt ez az új BLANCO VINTERA XL 9 egy mosogató , amelyet a korábbi konyhai hagyományok inspiráltak, és amelyet a modern vidéki stílusra terveztek.

A mosogató feltűnő elülső része a kötény, melynek tökéletes derékszögű kialakítása hibátlanul illeszkedik a 90 cm-es széles szekrényelembe.

Egyenesvonalú geometrikus formáját a tervezők bár a modern esztétikához igazították, azonban mindvégig ügyeltek a rusztikus, mediterrán filing életben tartására.

A Vintera XL nem csupán méretében de az átlagostól – pozitív értelemben – eltérő, lényegesen nagyobb mélységében is különbözik a megszokott mosogatómedencéktől. Ezzel lenyűgözően tágas helyet kínál a nagyméretű edények,  wokok és a tepsik könnyű tisztításához.

A klasszikus vintage megjelenés, és a 10 féle színű, kimagasló minőségű silgránit alapanyag teszik ellenállhatatlanná ezt a modern köntösbe bújtatott rusztikus mosogatót.

 

 

 

Színéhez megfelelő csaptelepet is választható a Blanco kínálatából, így tartva harmóniában a mosogató egység megjelenését.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA