INOUT GARDEN

2020-as elica páraelszívó design

2020-as elica páraelszívó design

A prémium kategóriás olasz ELICA, a design páraelszívó gyártók egyik legnevesebb képviselője. 2020-as újdonságai új utat nyitottak a páraelszívók legújabb generációs világába. Modern, minimalista trendhez igazodó egyedülállóan lapos, lineáris készülékek kiemelkedő teljesítménnyel.

FABRIZIO CRISA, az ELICA vezető designere 2020-s újdonságai mind vizuálisan, mind funkcionálisan a legmagasabb formai tisztaságot és minőséget képviselik.

Plat / Superplat páraelszívó

Végletekig leegyszerűsített, nagy teljesítményű készülékek, melyek designjukkal a konyha főszereplőjévé válnak.
Modern, lapos síkképernyős tévéket idéző  kialakításuk tökéletesen alkalmassá teszi fali szekrények közötti és önálló megjelenésre egyaránt.

Plat páraelszívó

Fekete és fehér üveglapos változatban, 55 és 80 cm-es szélességben készül. Belső keringetésű szénszűrős és szabadba kivezethető változatban egyaránt kapható.

Szerelhető takaró csővel, vagy nélküle, attól függően, hogy a kivezető nyílása milyen magasságban lett kialakítva a falon. Ennek egy már meglévő konyha felújításánál van jelentősége, ahol a régi kivezető nyílás (nem megfelelő magasságú) helyét takarni kell.  Takarópanel nélkül megjelenése (különösen fekete színben) megszólalásig hasonlít egy síkképernyős fali konzolos tévéhez.

Ez a falba simuló design az esztétikum mellett ergonómiailag is tökéletes.

A páraelszívónak nincsenek térbe lógó sarkai, amik sok esetben bosszúság és sérülések forrása lehet a hagyományos formavilágú páraelszívó esetében.

Nagy, 730 m³/h órás teljesítménye  alkalmassá teszi nagy légterű, közös nappali-konyha enteriőrökben történő használatra.

Super Plat

Kétféle, fekete és szürke üveg változata, még tovább gondolja az amúgy sem mindennapi designt. Öntött alumínium első rácsaival és öntöttvas bevonatával  a legszebb választások egyike a kortárs és indusztriális stílusú otthonokba.

A modell Elica Multi-d Capture technológiájának köszönhetően, a szívófelület teljes egészében lefedi az elszívó elülső felülét. Az így megnövelt szívóképesség garantálja a legjobb eredményt a pára és a kellemetlen szagok hatékony eltávolítására.
A Comfort Silence technológia révén a készülék a legnagyobb sebességgel is csendben működik. Ezzel garantálja az alacsony zajszintet a szobában, lehetővé téve zavartalan beszélgetést, főzés közben.

A Super Plat egy un. dimmerrel van felszerelve, amely lehetőséget nyújt a fény intenzitásának beállítására, a különféle hangulatok megteremtésének érdekében.

A Super Plat a felhasználói élményt is maximalizálja az ElicaConnect App-nak köszönhetően. Az app hangvezérléssel vagy néhány kattintással irányítja az elszívót, folyamatosan figyelemmel kíséri a szűrők állapotát, illetve szükség esetén segítséget is nyújt.

Aplomb

Az üveg, könnyed megjelenése ellenére, az acél szilárdságát közvetíti ebben az innovatív minimalista páraelszívóban. Kompakt, lineáris, elegáns kialakítású Gyönyörűen illeszkedik a mai kortárs környezetbe anélkül, hogy megjelenése,  teljesítményének rovására menne.

Az Aplomb bár vizuálisan könnyen hatékonyságában annál erősebb. A beépített Multi-d Capture technológiának köszönhetően a főzés során keletkezett  párát és szagokat három oldalról szívja el. Ez a megnövelt szívófelület a legjobb hatásfokot eredményezi.

A páraelszívó üveg előlapja a sima lapos formának köszönhetően egyszerűen és kényelmesen tisztítható. Ezenkívül karbantartása is könnyű, biztonságos. Miután a panel kinyílt, akadálymentesen, közvetlenül hozzáférhetővé válik a az elszívó rész, ahonnan  a zsírszűrők egyszerűen kicsúsztathatók.

A Plat, a Super Plat és az Aplomb  nem más, mint tucatnyi koncentrált technológia innováció egyetlen vékony üveglap alá rejtve, Fabrizio Crisa és az Elica formanyelvén közvetítve.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ  

További képek a forgalmazó kínálatából:

GALÉRIA