INOUT GARDEN

Prémium Hisbalit üvegmozaik burkolatok

Prémium Hisbalit üvegmozaik burkolatok

A prémium kategóriás spanyol HISBALIT üvegmozaik burkolatok napjaink egyik legkomplexebb üvegmozaik gyártójának termékei. Az üvegmozakok a legmagasabb színvonalat képviselik mind a magán, mind a szállodai / wellness környezetben.  Medencék, falak és padlók burkolására, kül- és beltéren egyaránt maradéktalanul alkalmasak.

Az üvegmozaik burkolatok a legszebb burkolat típusok a kül-és beltéri úszómedencék, valamint környezetük burkolására.  Legnagyobb előnyük, hogy számos egyedi és különleges megoldás kialakítására nyújtanak lehetőséget. Ezekkel a mozaikokkal bármilyen medenceforma és medencestílus (klasszikus, modern, kortárs) professzionálisan kivitelezhető.

Hisbalit - Miro

A HISBALIT az egyetlen spanyol üvegmozaik gyártó, amely csupán 1 mm fugatávolsággal gyártja a burkolatait. Ráadásul fele annyi fugázó-anyag szükséges, mint bármely más üvegmozaik gyártó termékéhez.

A vékony, szinte láthatatlan fugáknak köszönhetően a mozaikburkolat igazi prémium designt nyújt.

Ízelítő a HISBALIT üvegmozaikjaiból:

UNICOLOR

Anyagában színezett, egyszínű üvegmozaik sorozat, amely több mint 40 féle színben, 2 féle kocka méretben, hexagon és kör mozaik formákban kapható. Továbbá választható fényes vagy matt, illetve csúszásmentes felületekben is, valamint kérhető egyedi színkeverésben, vagy épp színátmenetes
kivitelben.

AQUALUX

Wellnessek és medencék burkolására kidolgozott egyedi kollekció. Az 1 mm vékony fugának köszönhetően gazdaságos felhasználást eredményez, akár az epoxy gyanta fugázás esetén is. Kifejezetten piac-barát árszínvonal, innovatív poliuretán kasírozással üdítő színű, gyöngyházas felületekkel.  Az Aqualux Wellness üvegmozaikok minden típusa 2,5  x  2,5  és 4 x 4 cm kocka méretekben készül.

NIEBLA PISCINAS

A Hisbalit gyűjtemények legjobb ár/érték arányú sorozata projekt wellnessek burkolására.

URBAN CHIC

Felső prémium kategóriás üvegmozaik sorozat, figyelemfelkeltő fémes felületi hatásokkal. Ezeket a prémium kategóriás üvegmozaikokat:

  • arany
  • bronz
  • különleges fémes színek, és
  • egyedi felület kidolgozás jellemez

Alkalmasak padló és falburkolására csak úgy, mint bármely más Hisbalit üvegmozaik.

Az Urban Chic mozaik csempék használatával azt a hangulatot tudjuk megteremteni, amit oly kevés más burkolattal.

Izgalmas fémes színek matt vagy fényes felülettel, amik fényhatásokra többféle tónus megjelenéssel reflektálnak.

Hisbalit - Ibiza
Hisbalit Cortega
Hisbalit - Urban Chic
Hisbalit - Urban Chic