INOUT GARDEN

Púder- és mályvaszín karácsonyi dekorációk

Púder- és mályvaszín karácsonyi dekorációk

A karácsonyi dekoráció egyik trendi színe a nagyon finom légies árnyalatú púderrózsaszín. Ez a puha púder árnyalat már nem a kislányok egyszerű rózsaszín színvilága, attól sokkal lágyabb, sokkal szofisztikáltabb.

A díszek és dekorációk ebben a színben különösen szépen mutatnak a zöld fenyőfa környezetében. Ha fehérrel, vagy galambszürkével keverjük, különösen lágy nőies karácsonyi dekoráció lehet a végeredmény.

5 cm mélységű csodaszép  karácsonyi facsillag, belsejében púderrózsaszínre hangolt csillogó gömbökkel, és termésekkel.  A csillagba rejtett led világításmak köszönhetáően esténként bensőséges meleg fényt áraszt maga körül. Lábain is biztonságosan megáll az asztalon, polcon, vagy kandalló párkányon, de a hátulján lévő akasztóval tehetjük, ajtóra, vagy falra is

A kicsi púderszínű asztali díszeket, bárhová helyezhetjük a lakásban. Választhatunk hagyományos gyertyás dekorációt, vagy letisztult, modern minimalista változatot, az otthonunk stílusától függően.

A gyerekszobákba választhatunk igazán egyedi, rózsaszín unikornisos dekorációt is, ami pasztell színeivel és mesés hangulatával minden kicsit ámulatba ejt.

A kisebb és nagyobb önálló figurákkal a lakás mármely részét dekorálhatjuk. A 75 cm magas, karcsú  puha szőrme fenyőket állíthatjuk egyesével, vagy csoportosan a bejárathoz, tehetjük a nappaliba, a gyerekszobába, de akár a lépcső fordulóba is.

Egy-egy kisebb darab, mint például ez a rózsaszín szőrmesálas szarvas nagyon szépen mutat a polcon, vagy ablakpárkányon, a könyvek, vagy zöld fenyőágak közt.

A VINTAGE DEKORÁCIÓ kínálatában idén olyan különleges púderrózsaszín ajtóboxok is megtalálhatók, melyek bár formájukban a hagyományos adventi koszorúk formáját idézik, mégis egy teljesen más, újító szemlélettel közelítenek ahhoz.

A dekorációk sötétebb pink, és  ciklámenbe hajló árnyalatai megtartják az abszolút nőies jelleget, de annak már egy határozottabb, karakteres formájában.

Az innovatív ajtókopogtatóban termések, gömbök, fenyők, és csillagok ölelik körbe kompozíció közepén található hóember és szarvas figurákat vitathatatlan téli hangulatot ársztva.

INFORMÁCIÓ