INOUT GARDEN

Színes radiátor mindenhová

Színes radiátor mindenhová

Egy színes radiátor mindegy, hogy nappaliban, konyhában, vagy fürdőszobában kap helyet, szoborszerű szépségükkel egyszerre fogják melegíteni és dekorálni a tereket.

Az ilyen különleges design radiátorok a szépség és a komplexitás tökéletes összhangját jelenítik meg.

Amellett, hogy alapvetően radiátorokról beszélünk, eredeti funkciójuk mellett számos további térrendező képességgel is bírnak. gy színes radiátor megjelenhet térelválasztóként, fogasként, vagy polcként – miközben a hő számos aspektusát tárják a design orientált vásárlók elé.

Antrax

A design radiátor szegmens egyik leghíresebb képviselője a vezető trendeket diktáló olasz cég.

Radiátorainak megjelenése nem egyszerűen “csak” különleges – sokkal inkább egyedülállón merész és attraktív.

A design viszont sosem öncélú, az Antrax formák mindig mondanivalóval és perfekt funkcionalitással rendelkeznek. Van, hogy a legegyszerűbb, hétköznapi tárgyakat gondolja újra radiátorként, és van, hogy a valóságtól elrugaszkodva meghökkentő alakokat álmodik meg.

Zehnder

A nemzetközi tervezőkkel dolgozó svájci design radiátor gyártó cég a ZEHNDER,  évtizedek óta meghatározó alakja a piacnak. Radiátorai tökéletesen illeszkednek bármilyen stílushoz, lakó- és gyerekszobákba, előszobákba, konyhákba és fürdőszobákba egyaránt. Legyen szó modern minimalista, vagy  klasszikus stílusú enteriőrökről, mindegyikbe megtalálni a leginkább illő darabot.

A Zehnder formatervezett radiátorai több mint 700 színben és külsővel választatók,  akár olyan különleges formákban is, mint a szögletes, hajlított, íves vagy döntött alakok.

Kimondottan fürdőszobai radiátorainak tervezése 2004-ben  a Villeroy & Boch-kal való együttműködéssel kezdődött. Ezek az első fürdőszobai radiátorok külleme a Villeroy & Boch akkori fürdőszoba designjához igazodott.

Radiátorai legtöbbjének létezik vertikális és horizontális változata is, állíthatók térbe, térelválasztóként is, illetve számos kiegészítővel, tükrökkel vagy épp  külön törölköző tartókkal is rendelhetők.

Tubes

A TUBES radiátorok világhírű formavilágának mindegyike neves designerek nevéhez kötődik. Radiátoraik kimagasló minőségben, a forma és funkció tökéletes egységében készülnek, a legváltozatosabb megjelenésben, szín- és méretválasztékban.

Szerelhetők vertikális és horizontális állásban, falra, illetve állíthatók térbe plasztikus szobor szerű változatokként.