INOUT GARDEN

Rusztikus szoknyás mosogatómedence

Rusztikus szoknyás mosogatómedence

Az olasz Galassia Ceramica már több évtizede kínál rusztikus szoknyás mosogatómedence típusokat a konyhába.  A kiemelkedő minőségű, változatos méretű és megjelenésű kerámia mosogatók több típus is kapaható a megszokottól fehértől eltérő, fekete színekben is.

A szoknyás mosogatómedence hangulata tökéletesen alkalmazkodik a konyhák változatos stílusvilágához – nem csak megjelenésében de beépítési módjában is.

A legjobb minőségű porcelánból készül mosogatómedencéknek léteznek pultra ültethető, félig süllyesztett és pult alatti változataik.

A Ceramica Galassia ráadásul a legtöbb mosogatómedence gyártóhoz képest, feltűnően széles kínálattal rendelkezik ezekből az un. farmhouse mosogatókból.

Ezek a mosogatók a rusztikus vidéki angol, a mediterrán, valamint a loft konyhák jellegzetes mosogató típusai, melyeket egy és kétmedencés változatokban is gyárt.

A szoknyás mosogatómedence felületét speciális  innovatív Higherglaze zománc fedi, melyet közvetlenül az égetés előtt hordanak fel a felületre. Ezáltal azok tökéletesen simává válnak, taszítják a szennyeződéseket és megakadályozzák a vízkő lerakódását, tartósan fényes, ragyogó felületet és kellemes sima tapintást garantálnak.

Ez bevonat mindezek mellett védi a felületet a sérülésektől a kopástól és a  karcolódásoktól, és  hosszú évekre makulátlan megjelenést biztosít.
Tisztításuk könnyű és egyszerű, és mivel ez kevesebb víz és tisztítószer használatot eredményez így a Galassia Cermia mosogatók környezetre gyakorolt károsító hatása is alacsony marad.

A Galassia Ceramica szoknyás mosogató medencéi jellemzően méretükben is  eltérnek az átlagostól. Mivel a vidéki, mediterrán vagy loft típusú konyhák eleve nagyobb alapterületet feltételeznek, ezek a mosogatók jellemzően nagyobbak társaiktól. Ez mélységükben és szélességükben egyaránt megnyilvánul, így sokkal tágasabbak és több helyet kínálnak a nagy edények, tepsik mosogatásához.

Egy és kétmedencés változataik 60 és 90 cm szélességű szekrényekbe szerelhető, míg  a pultra ültethető változatok  – a víz kiállások figyelembe vételével – értelemszerűen bármekkora szekrény felé probléma mentesen tervezhetők.