INOUT GARDEN

Tapéta hatású kerámia burkolatok és színek az trend szerint

A tapéta hatású kerámia burkolatok mindig is különlegesnek számítottak a burkolatgyártásban. Amellett, hogy manapság rendkívül divatosak, alkalmazásukkal az enteriőrök hatásos, karakteres, stílusosságot is öltenek.

Az olasz csempegyártó az ABK közelmúltbeli tapéta designja, idén új, monokróm színekkel bővült. A folytatás, az Azzolini Tinuper Architetti stúdióval közös együttműködés során született Wide & Style Mini.

ABK Wide & Style Jungle tapétahatású burkolat
ABK Wide & Style Mini burkolat újdonság

A kerámia burkolatok közt a tapéta hatású burkolatok mindig is különlegesnek számítottak. Alkalmazásukkal az enteriőrök hatásos, karakteres, stílusosságot öltenek, amellett, hogy rendkívül divatosak is.

Az olasz csempegyártó az ABK közelmúltbeli tapéta designja a Wide & Style, idén új, monokróm színekkel bővült. A folytatás, az Azzolini Tinuper Architetti stúdióval közös együttműködés során született Wide & Style Mini.

ABK Incertum tapétahatású burkolat
ABK Deco tapétahatású burkolat
ABK Wide & Style Mini burkolat

Wide & Style

tapéta hatású kerámia burkolatok kiemelkedő műszaki tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak mind magán otthonok, mind közületi helyiségek burkolásához.

A 160×320 / 120×240 cm-es dekoratív porcelánlapok mindenütt a figyelem középpontjába kerülnek. A fal és padló ilyen típusú dekorálásával  minimálisra csökken az illesztésének vizuális észlelése.

A nagy méretű táblák, mint üres lapok szolgáltak a tervezők kezében, akiknek ezáltal lehetőségük nyílt egy széles volumenű, igazán egyedi, heterogén stílusú kifinomult gyűjteményt alkotni.

Kültéri használat esetén, rendeléskor jelezni kell a gyár felé ezt az igényt. Ilyenkor a gyár egy speciális felületkezeléssel látja el a burkolatokat, a garantált minőség érdekében.

Az exkluzív WIDE & STYLE kollekció 6 és 7 mm vastag porcelán lapjai különféle hangulatokat közvetítenek. A változatos urbanista, retro, és indusztriális stílus közül nem nehéz megtalálni a leginkább tetsző és az enteriőr stílusához leginkább illeszkedő burkolatokat.

ABK Street tapétahatású burkolat
ABK Botanical tapétahatású burkolat

Tapéta hatású kerámiaburkolatok tervezése

A látványterv készítéshez egy egyszerű program segítségével a laikusok számára is könnyen megjeleníthetővé teszi az elképzeléseket.

Nincs más tennivaló, mint:

  • beállítani kívánt helyiség méretét
  • kiválasztani az adott mintát Wide & Style kerámia háttérképei közül
  • egyszerű lépésekkel  összehangolni a környező burkolatokkal, amelyek szintén megtalálhatók a rendszerben
  • megadni a kiválasztott elemek kódját és méretét
  • majd mindezt elküldeni a gyár számára, mellékelve egy fotót paramétereivel együtt arról a helyiségről, ahová a burkolatokat szeretnénk.

A digitális formában díszített kollekciók a legújabb trendeket felölelve hozzák létre az új design különféle aspektusait, organikus, geometrikus, és abstrakt formákban egyaránt. A grafikus rajzok, a dzsungel hatás, az art deco-, op art,- és akvarell jelleg, virágok, madarak, mind fellehetők a gyűjteményben.

Wide & Style Mini

Tíz kreatív alapszín, melyek akár önmagukban akár a tapétahatású burkolatokkal kombinálva használhatók.

A finoman strukturált felületű, 7 mm vastag 60×120 mm-es burkolatok tökéletesen moduláris az ABK kollekciókkal.

A gyűjtemény hideg árnyalatai (fehér, szürke, menta, kék és acél) nyugalmat sugároznak, és optikailag a hűvösség érzetét keltik.

A meleg árnyalatok (gyömbér, alabástrom, púder, rozsdavörösek) vitalitást, energiát,dinamizmus, többnyire pozitív érzéseket közvetítenek.

Az árnyalatok tökéletesen idézik a BLEND kollekció „pöttyeinek” színeit, így végtelen játékra és kombinációra nyújtanak lehetőséget.

Ugyan ez érvényes az ABK fa hatású padlóira is, melyek szín összetétele harmonizál a Wide C Style Mini színek összetételével, így a színes falburkolatok és fahatású padlólapok együttese maradéktalan vizuális élményt ad.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

GOLDENGRES-DADO BT 

További hasonló cikk a forgalmazótól:

FIORANESE CEMENTLAPOK