INOUT GARDEN

Blanco zuhanyfunkciós mosogató csapok

Egy mosogató csapteleppel szemben ma már sokkal nagyobb elvárásaink vannak, mint, hogy egyszerűen eltekerjük a  hideg-meleg vizes gombjait.

Egy többfunkciós mosogató csaptelep a mosogatáson túl, további számos módon teszi könnyebbé a konyhai munkát. A BLANCO konyhai csaptelepei bármelyik modern konyhában látványos fókuszpontot hoznak létre klasszikus eleganciájukkal, vagy a végletekig letisztult minimalista designjukkal.

A magas  kifolyóívek, zuhanyfunkciók változatos vízsugárral, egy és kétkaros változatok, szögletesek és ívesek, rugós ipari, és rusztikus sörcsap jellegűek – mind a kényelem és funkcionalitás szolgálatában.

Blanco | Carena S Vario

A BLANCO több mint 90 éve gyárt minőségi konyhai csaptelepeket a legváltozatosabb formákban felületekkel és stílusban. Kutatásai során kiderült, hogy egy konyhai csaptelepet átlagosan napi 75 alkalommal használunk, ezért a tervezés és gyártás során  mind a mai napig a legfontosabb szempont, hogy csaptelepek ne csak szépek, hanem könnyen és sokoldalúan is használhatók is legyenek.

CATRIS S FLEXO | CATRIS S FLEXO FILTER

A Blanco egyik legszebb zuhanyfunkciós konyhai csapja. Különleges designja változatos színekkel és széles műszaki tudással társul.

Gyönyörűen ívelt  kifolyója a nagyobb elérés érdekében 360 fokban forgatható. Ezzel a legnagyobb edények minden részlete könnyedén mosogatható, különösen ha a kétállású zuhanyfunkciót is használjuk.

Kifolyója használat után a könnyedén rögzíthető a csap mágneses alapjához. A vízszintes vonalvezetésű, alacsonyabbra helyezett felsőszekrények esetében sem kell lemondani a CATRIS S FLEXO csaptelepről, mert kis magasságának köszönhetően könnyedén elfér az alacsonyabb helyeken is.

További funkcióval bővített változata CATRIS S FLEXO FILTER egy 3 az 1-ben, hideg / meleg / szűrt víz vételére alkalmas félprofesszionális csaptelep, ami kompatibilis a  a kereskedelemben kapható vízszűrő berendezésekkel.

Króm, rozsdamentes színhatású, matt fekete és tömör rozsdamentes változatokban kapható.

PANERA S

A PANERA-S többfunkciós mosogató csaptelep a harmonikus rádiuszok és a markáns kubusok tökéletes összjátéka, ami  hangsúlyos részletévé válik a modern, minimalista konyháknak.

Átgondolt letisztult geometrikus formája és precíz kidolgozása a különösen egyszerű ergonomikus kezelhetőségének záloga. Kihúzható feje kényelmessé teszi a munkát, egyetlen gombnyomás elegendő az optikailag tökéletesen integrált állítható zuhanyfejen és a vízsugár rögtön átvált zuhany-funkcióra…

Szabadalmaztatott vízsugárszabályzója hathatósan csökkenti a vízkőlerakódást. Rögzítő alátétje stabilitását fokozza, míg vezérlőkarjának hideg indításhoz történő alapbeállítása az energiatakarékosságot szolgálja.

CARENA S VARIO

A BLANCO CARENA S Vario egy nagyvonalú modern  csaptelep rejtett kihúzható csapfejjel, zuhanyfunkcióval.

Kifolyója a könnyű használhatóság érdekében 190 fokban elforgatható. Kétféle vízsugárral rendelkezik. A Blanco mosogatóknál megszokott módon, a a Carena S Varioban is megtalálható az a szabadalmaztatott sugárszabályozó, mely jelentős mértékben leredukálja a vízkő képződés esélyét.

Nyolcféle Silgránit színben, a már kedvelt: fekete, fehér, antracit, palaszürke, tartufo és kávé mellett, a tavalyi év két új színében a törtfehér és vulkánszürke árnyalataiban, valamint króm kivitelben is kapható.

SOLENTA S | SOLENTA S SENZO | SOLENTA S FLEXO

Félprofesszionális csaptelep, elegáns minimalista formatervezésben, melynek kényelmes használatát tovább fokozza a jobb illetve balkezes kivitelezés.

A Selenta S magas kifolyója körben, 360 fokban forgatható. Látványos megjelenése és attraktív magas íve miatt kimondottan ajánlott szigetkonyhákba is.

A Solenta S Senzo további érdekessége, hogy egy érintés nélküli, un. “Start – Stop” kezelő, szenzortechnológiával van ellátva, így ha tele van a kezünk pl zöldségekkel, vagy egy nagyobb edénnyel, elég csupán közelíteni a csaptelep felé, hogy azt működésbe hozzuk. Kifolyója 140 fokban forgatható.

A Solenta S Flexo mind megjelenésben, mind tudásában a professzionális csaptelepeket képviseli. Kiváló minőségű tömör rozsdamentes acélból készül szálcsiszolt felülettel. Magas íve, 360 fokban forgatható kifolyója és speciális mágneses tartója van melyhez a kifolyócső kényelmes rögzíthető – ezekkel pedig egyértelműen a minimalista szigetkonyhák egyik legszebb képviselője a Blanco portfóliójában.

 

Információk  |  Admirál studio & Blancomania

ELÉRHETŐSÉGEK

ADMIRÁL STUDIO  |  BLANCOMANIA

 

Iroda és bemutatóterem:
1013 Budapest Attila u. 37.

Nyitvatartás:
H-Cs: 9:00-17:00
P: 9:00-16.00

Telefon: 
+36 1 270 9051
Mobil:
+36 30 959 6413

Fax.:
+36 1 270 9052

E-mail:

Weboldal:
https://admiralstudio.hu/
https://blancomania.hu/

További cikkek  |  Admirál Studio