INOUT GARDEN

Új Villeroy & Boch porcelán üzlet nyílt Szeged belvárosában

A közelmúltban új VILLEROY & BOCH porcelán üzlet nyílt Szeged belvárosának legkedveltebb és legforgalmasabb részén. A közel 100 négyzetméteres márkabolt 3 szintre osztott tereivel, mint egy patinás ékszerdoboz tündököl a város szívében. Maga az üzlet több mint 10 éves, ami most augusztusban került átalakításra, hogy elnyerhesse új, csodaszép formáját.

Az ajtón belépve egy másik világba csöppenünk… Mindenütt gyönyörű porcelánok sorakoznak a vitrinekben, polcokon, és asztalokon – eleganciát, luxust, ugyanakkor bensőséges otthonosságot sugározva.

A kínálat egyedül álló. A gyár teljes kollekciója  megtalálható itt: a Villeroy & Boch Mainstream és Prémium, valamint a Like by Villeroy & Boch kollekciók mindegyike, kiegészülve a Sander prémium textíliáival.

A nemes porcelánok mindig is stílus független értéket képviseltek, így van ez a Villeroy & Boch porcelánok esetében is. Mindegy, hogy mindennapi használatra, vagy ünnepi alkalmakra keresünk igényes porcelánokat, ez az üzlet rabul ejt.

Újabb és újabb szépségeket tár elénk, ellenállhatatlanul  gyönyörű „tálalásban”…

Ilyenkor Advent és az Ünnepek közeledtével, még inkább előtérbe kerülnek a csodaszép étkészletek, és poharak, hiszen ezek alapjaiban határozzák meg az ünnepi asztal hangulatát és eleganciáját.

Miért öröm ide betérni?

Mióta világ a világ, a szépen terített asztalnak varázsa van. Lehet nosztalgikus, klasszikus, decens, vagy ultramodern – eleganciája minden esetben a kifinomultságban és részleteinek harmóniájában rejlik.

Ez pedig még fokozottabban érvényes a karácsonyi, ünnepi asztalra…

Az első találkozásom a Villeroy & Boch üzlettel anno, egy életre eldöntötte a sorsom… Szerelem lett ez, ha akartam, ha nem. Ezt az érést pedig csak az ismerheti meg, aki betér a Kölcsey utcai ékszerdobozba.

Mert ez nem pusztán egy porcelán üzlet – ez egy életérzés…

Ahol bármerre nézel – szerelembe esel. Abba az idilli világba, amit ezek az ikonikus porcelánok közvetítenek immáron több, mint 250 éve…

Egyszerre érintenek a századforduló, és a 21.század impulzusai. Szinte érzed a rég múlt karácsonyok illatát, és csodálkozol rá napjaink szinte már futurisztikus designjára. Mindeközben a szemed beszívja, az ujjad pedig finoman érintik a kézzelfogható csodákat…

Az egyik asztalon, piros és zöld karácsonyi kollekciók, csipkés szélű tányérok, duci  puttonyt formáló süteménytartók, karácsonyi figurákkal díszített porcelán sütő formák.

Picit arrébb a vitrinben, klasszikus arany és platinaszegélyes decens tányérok, leveses tálak, teás-, és kávés kannák, csészék. A polcokon, modern minimalista csodák fehérben, feketében, és élénk, telt színekben. Ha tovább fordítod a tekinteted, csillogó poharak és szikrázó fényű evőeszközök.

Mi ez, ha nem a bőség zavara?

Ebben az üzletben azonban senki nem marad ezzel a zavarba ejtőn gazdag érzéssel, hiszen itt fiatal, porcelán és Villeroy & Boch rajongó csapat várja az üzletbe betérőket.

Szemléletükkel új dinamizmust és stílust visznek a klasszikus porcelánok világába, miközben továbbadják az értéket, a porcelán-szeretet, és a Villeroy Boch életérzést az oda betérőknek.

INFORMÁCIÓ

Forgalmazó:

VILLEROY & BOCH MÁRKAÜZLET 

 Szeged, Kölcsey utca 2.  mail: szeged@vbshop.hu  telefon: +36 20 485 9156

Webshop:

VB SHOP

további képek:

GALÉRIA